bunicTaylor-Rae și John Falconer ce iubesc deși între ei există o diferență de vârstă de 20 de ani
Actualitate

Taylor-Rae și John Falconer ce iubesc deși între ei există o diferență de vârstă de 20 de ani / Facebook

O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

Taylor-Rae Hamilton, o tânără în vârstă de 29 de ani, are o relație cu un om de afaceri, ân vârstă de 48 de ani. Deși există o diferență de vârstă de 20 de ani între ei, aceștia susțin că se iubesc enorm.

Taylor-Rae și John Falconer se iubesc la nebunie, în ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani dintre ei, iar anul viitor vor să se căsătorească. Aceștia susțin, însă, că sunt bombardați pe rețelele sociale de oameni care îi critică că au o relație, în ciuda diferenței de vârstă.

În ciuda comentariilor negative, Taylor, de doar 29 de ani, susține că nu se lasă afectată de remarcile răutăucioase și declară că abia acum, după ce ”a sărutat câteva broaște”, și-a găsit prințul, care are aceeași vârstă ca și mama ei.

@taylorraehamilton

AHHH JUST OVER WHELMED WITH TODAY 🙈 We literally are soo blessed! It’s all happening! 🤩👀😍 ##grow ##succeed ##20K ##ACTUALLYgettingmarried ##2likes 😘

♬ original sound - juliawang_htx

Mulți spun că nu se plac, dar care sunt, de fapt, relațiile dintre cuplurile regale britanice. Detalii despre legăturile la mii de km

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating, iar la șapte luni de la prima întâlnire, ei au planuri mari: vor să se căsătorească chiar anul viitor.

”Oamenii cred că o diferență de vârstă de 20 de ani este controversată, dar pentru noi e absolut normală.”, a mărturisit tânăra, potrivit Metro.

”Unii comentează despre mine spunând că sunt doar un copil, însă nu mă afectează. Cred că se pot ascunde după un ecran și scrie tot ceea se simt.”, a mai spus ea.

Citește și: Beyonce știe cum să-și pună silueta în evidență. Diva și-a etalat talia de viespe într-o ținută ce a strâns peste 1 milion de aprecieri

@taylorraehamilton

Seems to follow me ffs 😂🙈 ##drama ##me ##funny ##couple ##lovehim ##fiance ##weird ##followsme ##belfast ##datenight ##creepers ##laugh ##foxy ##watchers

♬ I am a Socialist - Brandons.Sounds

”Atunci când ieșim pe stradă, oamenii ne opresc și ne fac poze. Alteori îi aud șușotind în spatele nostru.”, a mai povestit tânăra, care este tare mândră de iubitul ei, fapt pentru care deseori face publice imagini inedite pe TikTok, în care nu ratează ocazia de a-și arăta afecțiunea.

Taylor-Rae l-a cunoscut pe John, care este tatăl a trei copii, pe Tinder, în septembrie 2019, iar șapte luni de zile mai târziu s-au logodit. Ea susține, de asemenea, că mama ei este încântată că a găsit un bărbat care s-o facă fericită.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri