Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert
Actualitate

Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert. Getty Images

Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert. „Toată această tensiune a fost covârșitoare”

Prințesa Charlene a început să plângă atunci când s-a căsătorie cu prințul Albert, explicând ulterior într-un interviu că tensiunea de la nuntă a fost covârșitoare. Informațiile au apărut în presă după ce s-a zvonit că cei doi au probleme în căsnicia lor. 

În ultima perioadă, cuplul regal din Monaco a fost în atenția presei după ce Prințesa Charlene a plecat în Africa de Sud, unde a rămas blocată timp de mai bine de șase luni din cauza unor probleme de sănătate. În urma acestor întâmplări, au apărut zvonuri că soția prințului Albert ar fi nefericită și că cei doi au probleme în căsnicie. La întoarcerea în principat, Charlene a declarat că este fericită că s-a întors acasă și că și-a revăzut soțul și gemenii în vârstă de 6 ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella. 

Cu toate acestea, zvonurile au continuat să apară, speculându-se că prințesa se luptă cu o boală destul de gravă și nimeni din Regat nu o înțelege, însă prințul Albert a oferit câteva declarații despre soția lui, spunând că aceasta este „epuizată, atât emoțional, cât și fizic” și a fost internată într-o unitate medicală din afara principatului pentru tratament specializat. Prințul din Monaco a declarat pentru revista People că tratamentul va dura câteva săptămâni. În timpul șederii de șase luni a lui Charlene în Africa de Sud, ea a fost supusă unor intervenții chirurgicale  după ce a fost diagnosticată cu a infecție la urechi, nas și gât. 

Citește și: Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Cuplul a negat orice zvon despre problemele din căsnicie, iar ulterior, prințesa Charlene a declarat că astfel de informații au „copleșit-o” în ziua nunții și că „a izbucnit în plâns” din cauza tensiunii covârșitoare. 

„Totul a fost atât de copleșitor și au existat toate emoțiile amestecate din cauza zvonurilor. Evident că toată această tensiune a crescut și am izbucnit în plâns [imediat după ceremonie]. Și apoi am mai izbucnit în plâns pentru că mă gândeam: „Oh, nu, acum toată lumea m-a văzut plângând”, a declarat Prințesa Charlene în 2013 pentru Sunday Times.

Prințesa Charlene ar fi încercat să fugă înainte de nuntă

Înainte de nunta regală, au apărut o serie de informații cu privire la faptul că prințesa Charlene ar fi încercat să fugă. Atunci, ziarul săptămânal francez Le Journal du Dimanche a publicat mai multe declarații, susținând că aceasta ar fi încercat chiar de trei ori să plece din principat. Publicația a relatat că Prințesa s-a retras la ambasada Africii de Sud din Paris, unde se pregătea pentru rochia de mireasă. 

De asemenea, s-a spus și că aceasta ar fi încercat să fugă în timpul Marele Premiu de la Monaco și ar fi fost împiedicată cu altă ocazie să urce într-un elicopter. Prințesa Charlene a negat aceste informații, numindu-le „minciuni categorice”.

Citește și: Starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco, mai precară decât s-a crezut. Soția prințului Albert a slăbit drastic

Aceasta a vorbit în timpul interviului și despre momentele fericite alături de soțul ei, prințul Albert, precizând că zilele înainte de nuntă au fost minunate. 

„Au fost trei zile minunate. Chiar și luni după aceea aveam flashback-uri și mă gândeam: „O, Doamne, chiar i-am avut pe Eagles să joace la nunta mea?” Mă gândesc și mă întrebam cum am reușit să facem asta.”, a declarat în urmă cu ceva timp Prințesa Charlene. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri