The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Actualitate

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Dosarul medical al lui Kate Middleton, vânat de angajații clinicii unde a fost internată. Directorii spitalului au deschis o anchetă

Kate Middleton a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce s-a creat o isterie publică legată de problemele sale de sănătate. Mai mult, în urma controverselor, un membru al personalului medical al clinicii unde a fost operată prințesa de Wales a încercat să-i acceseze fișa medicală. 

Soția prințului William a fost internată la clinica privată din Londra în luna ianuarie, iar acum London Clinic se confruntă cu o serioasă alertă de securitate. A fost declanșată o anchetă internă, după ce s-a aflat că cel puțin un membru al personalului medical a încercat să acceseze dosarele medicale private ale lui Kate.

Citește și: Kate Middleton și prințul William, apărați de un sportiv britanic: „Teoriile conspirative sunt absurde, lăsați-i în pace!”

„Este o breșă majoră de securitate, incredibil de dăunătoare pentru spital, având în vedere reputația fără pată de până acum a London Clinic de a-i trata pe membrii familiei regale. Directorii instituției medicale au contactat Palatul Kensington imediat după ce incidentul le-a fost adus la cunoștință și au dat asigurări că vor conduce o anchetă amănunțită și completă. Întregul personal medical al London Clinic este în șoc, tulburat de acuzații și dezamăgit că un coleg de încredere de-ai lor ar fi recurs la o asemenea încălcare a încrederii și a eticii”, a declarat o persoană din interiorul clinicii pentru publicația Mirror

Palatul Kensington a oferit și el un răspuns pe fondul anchetei deschise în clinică: „Este strict problema clinicii din Londra! Trebuie să gestioneze situația”. 

Kate Middleton a fost internată timp de 13 zile la spitalul privat London Clinic, după ce s-a operat în data de 16 ianuarie. Deși nu s-a dezvăluit niciun detaliu despre starea de sănătate a prințesei, Palatul Kensington a precizat anterior că soția prințului William nu are cancer, dar că își dorește foarte mult ca detaliile sale medicale personale să rămână private. 

Citește și: Kate Middleton, în mijlocul controverselor, Meghan Markle, revenire în forță pe Instagram. Soția lui Harry și-a lansat un brand

Ancheta vine după ce, la începutul lunii martie, Kate Middleton a stârnit controverse după ce a publicat o fotografie realizată pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, în cadrul căreia apare alături de copiii ei. Palatul Kensington a postat fotografia cu Kate şi cei trei copii ai săi, alături de un mesaj de mulţumire din partea prințesei, primele sale comentarii publice de la operaţia abdominală suferită în ianuarie.

Dacă unii dintre fani au reacționat dur, atrăgând atenția asupra unor „gafe de editare”, mai multe agenții de presă au retras-o, considerând că nu respectă standardele editoriale. Ulterior, într-o postate făcută pe contul de Instagram al Palatului Kensington, prințesa de Wales a mărturisit că ea a fost cea care a editat fotografia.

„Ca mulți fotografi amatori, ocazional experimentez și editarea. Îmi pare rău pentru orice confuzie pe care a creat-o fotografia de familie distribuită ieri. Sper că toți ați avut o zi a mamei foarte fericită”, a fost mesajul transmis de Kate. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?