Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, plimbare cu metroul londonez. / Foto: Profimedia

Kate Middleton și prințul William, apărați de un sportiv britanic: „Teoriile conspirative sunt absurde, lăsați-i în pace!”

Controversele privind starea de sănătate a lui Kate Middleton sunt departe de a se fi „stins”, dar un atlet britanic a sărit în apărarea ei și a prințului William, spunând că „îi vede mereu” de când prințesa de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Într-un mesaj postat pe rețeaua socială „X”, atletul Kevin Pietersen, în vârstă de 43 de ani, a sărit în apărarea prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani și a prințului William.

Kevin Pietersen / Profimedia Images

Citește și: Prințul William și comentariul făcut la momentul nepotrivit, după ce Kate și-a editat poza: “Soția mea e cea cu simț artistic”

Teoriile conspirative din jurul lui Kate sunt absolut absurde”, a scris atletul, potrivit Nypost.com. 

„Îi văd pe William și pe Kate mereu, chiar și în ultimele zile. Este de necrezut că oamenii pot fi atât de ridicoli și cruzi scriind tot felul de prostii pe această platformă care sunt doar minciuni”, a mai scris el, adăugând: „William și Kate sunt părinți minunați și extrem de discreți. Lăsați-o pe Kate în pace, se recuperează după o operație. Lăsați-o în pace pe ea și pe familia ei”.

VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei: "Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație"

Declarația lui Pietersen vine la câteva zile de la apariția unei înregistrări video care a fost publicată de tabloidul The Sun. O fotografie mai clară o arată pe Kate îmbrăcată sport, cu părul despletit, în timp ce zâmbește și vorbește cu William.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Luni seara, The Sun a însoţit noile imagini cu un mesaj adresat prinţesei: "Mă bucur să te văd, Kate", scria acesta.

"Această imagine va reduce la tăcere teoriile conspiraţiei", afirmă Daily Mail. De asemenea, ea îi va "linişti pe fani că prinţesa se recuperează bine" după operaţie, adaugă ziarul.

Citește și: Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate a prințesei: „Există un motiv pentru care nu vorbește”

Cu toate acestea, valul de comentarii a pornit din nou, căci pe rețelele sociale se discută parcă mai mult ca oricând. "Asta nu e Kate!" - au scris mulți chiar și pe YouTube, în dreptul clipului de mai sus. "Nu e ea. Acești reporteri sunt o glumă"; "Vreau să fie Kate, dar, dacă sunt complet cinstit, nici nu arată ca ea"; "Nu e ea. Dacă se simte atât de bine încât să iasă, atunci poate posta un selfie datat pe rețelele sociale"; "Nu o recunosc, dar arată bine pentru cineva care are nevoie de trei luni de recuperare după o operație abdominală și mai cară și o sacoșă de cumpărături. Fără angajați pe lângă ea, fără gărzi de corp, zâmbește după scandalul cu acea poză, iar William o lasă pe ea să care plasa. Wow!"; "Aceasta nu e Kate. 1. nu ar căra sacoșe după operație și 2. femeia din imagini e mult mai tânără decât Kate" - au fost câteva dintre mesajele adunate la filmuleț.

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

Potrivit The Sun, Kate şi William au participat duminică şi la un eveniment sportiv la care au asistat cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis. 

Presa britanică a relatat în weekend şi luni că nu se aşteaptă ca prinţesa de Wales să revină la îndatoririle publice până la 17 aprilie. 

Kate Middleton a fost operată în luna ianuarie

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Citește și: Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri