Rona și Joop Evers
Actualitate

Olandezul Joop Evers și filipineza Rona sunt căsătoriți. / Foto: Profimedia

E cu 44 de ani mai mare decât soția lui și pentru asta, familia i-a întors spatele. Și-a lăsat viața din Olanda pentru a se muta cu ea

Joop, un olandez de 69 de ani, a povestit că relația cu proaspăta sa soție, Rona, care are doar 25 de ani, i-a atras o mulțime de critici din partea familiei și prietenilor. Aceștia i-au atras atenția de mai multe ori că tânăra îl folosește doar pentru bani.

Joop Evers și soția lui, Rona, și-au pierdut familia și prietenii din Olanda în lupta lor pentru dragoste. Cei doi insistă că banii nu au avut nimic de-a face cu relația lor și că sunt la fel ca orice alt cuplu.

Bărbatul s-a mutat în orașul natal al soției sale, din Filipine, unde relația lor nu este deloc condamnată în vreun fel, ba dimpotrivă, toți i-au primit cu brațele deschise.

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

El a mai trecut printr-o căsnicie și are doi copii

Rona și Joop Evers
Olandezul Joop Evers și filipineza Rona sunt căsătoriți. / Foto: Profimedia

Joop este divorțat și are doi copii, dar spune că familia lui nu o acceptă pe Rona pentru că este foarte tânără.

"În Filipine, diferențele de vârstă sunt foarte acceptate, dar nu mai am contact cu familia și cu mulți prieteni deoarece ei nu recunosc relația mea. Când le-am spus despre ea, au refuzat să-mi accepte soția din cauză că este prea tânără. Sunt un bărbat divorțat, cu doi copii, așa că a fost o schimbare mare, dar este viața mea și ei au ales să nu mă sprijine", a declarat olandezul, conform Daily Mail.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Oamenii au acuzat-o pe Rona că-l folosește pe Joop pentru "Cartea Verde" sau pentru bani, dar el spune că nu este cazul de așa ceva.

"Vârsta este doar un număr și știu că oamenii cred că este pentru o Carte Verde sau pentru bani, dar Rona nu mi-a cerut niciodată bani decât atunci când a vrut să-i ajute pe alți oameni care aveau o nevoie disperată. Aceasta este o poveste adevărată de dragoste, nu o încercare de a obține bani sau cetățenie. Este dragoste adevărată. Știu că oamenii nu vor crede, dar există atât de multă iubire și înțelegere între noi. Rona nu vrea o Carte Verde. Mulți oameni vor asta pentru a ajunge în SUA, dar eu sunt din Olanda și nu avem asta aici. Nu ne pasă ce cred și ce spun oamenii. Este viața noastră și suntem foarte fericiți împreună. Nu e nicio problemă pentru mine sau pentru Rona. Ea e fericită că are un partener experimentat și echilibrat, care o iubește așa cum este", a mai completat bărbatul de 69 de ani.

Cei doi s-au cunoscut acum patru ani, după ce Joop i-a dat un mesaj pe Facebook Ronei. Acesta o văzuse în timpul unei vacanțe petrecute în Filipine, țară în care fusese de multe ori datorită locului de muncă. Rona a fost cea care a făcut primul drum spre Olanda pentru a se întâlni față în față cu iubitul ei, prima ei vizită în Europa. 

Bărbatul spune că oamenii sunt geloși pe relația lui și că, deseori, când e cu soția în public, sunt întâmpinați cu multe priviri lungi și întrebătoare.

Citește și: Cine este și cum arată Romina, soția româncă de 32 de ani a miliardarului Piero Ferrari. Îi desparte o diferență de vârstă de 45 de ani

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri