erika diaz
Actualitate

Erika Diaz / Foto: Instagram

Ea e asistenta medicală criticată pentru că arată provocator în uniformă. E acuzată că-și expune formele în mod intenționat

Erika Diaz, o asistentă medicală de 22 de ani, a devenit virală pe TikTok cu povestea ei, dar și cu filmulețele în care-și arată uniforma considerată de unii mult prea provocatoare.

Erika Diaz a devenit peste noapte o senzație pe rețelele sociale, după ce s-a filmat îmbrăcată în uniforma de asistentă medicală. Tricoul și pantalonii albaștri îi scot în evidență formele voluptoase, iar unii spun că le-a croit intenționat în așa fel încât să-și etaleze atuurile fizice. 

Citește și: O asistentă de 28 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani: ”Știm că dragostea noastră e reală și asta e tot ce contează!”

asistenta erika diaz in uniformaUniforma care a iscat discuții online. / Foto: captură TikTok

Peste 12 milioane de oameni au vizionat clipul în care tânăra apare în uniforma considerată de unii prea provocatoare. În video se arată imagini cu modul în care uniforma arată online, pe alte fete, demonstrând că trupul ei are proporții diferite față de al femeilor din fotografii, relatează New York Post.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Victoria Beckham, moment Baywatch pe iaht în Sardinia, într-un costum de baie roșu. La 48 de ani, soția lui David Beckham își păstrează silueta de la 20 de ani

"Unii oameni au o problemă cu corpul meu, nu cu uniforma mea, iar asta e evident. Doar ca să vă lămuresc, am 1,57 m înălțime și o greutate de 58 de kilograme. Sunt scundă. Puteți spune cât vreți că trupul meu este fals, dar nu este. Am două locuri de muncă, fac voluntariat și încă sunt la școală. Îmi dedic viața pentru a o îmbunătăți pe a altora, așa că părerile celorlalți sunt irelevante", s-a apărat Erika Diaz în fața celor care au comentat că se îmbracă nepotrivit și au sfătuit-o să-și cumpere haine cu o mărime mai mare. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri