E e tânăra care seamănă cu Hailey Bieber
Actualitate

E e tânăra care seamănă cu Hailey Bieber / Captură video TikTok, Getty Images

Ea e tânăra care a făcut furori pe rețelele sociale. Oamenii, uimiți de cât de mult seamănă cu Dua Lipa și cu Hailey Bieber

O tânără în vârstă de 23 de ani, angajată a unui supermarket, a devenit cunoscută pe rețelele sociale după ce internauții au susținut că asemănarea cu vedetele Dua Lipa și Hailey Bieber este uimitoare.

Alejandra Silva, o tânără de 23 de ani, din Mexico, a intrat în atenția oamenilor din toate colțurile lumii grație asemănării ei cu vedete de la Hollywood.

@dua_lupitaa Así inicias el año perrio jajaja #oxxotiktok #fyp #parat #viral ♬ sonido original - Lupana Cano

Citește și: O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

@dua_lupitaa No lo imagino #oxxotiktok #fyp #parati #viral ♬ sonido original - Lupana Cano

Tânăra, care lucrează drept casieră la un supermarket, seamănă perfect cu Dua Lipa și cu Hailey Bieber, iar imaginile pe care le postează pe rețelele sociale au devenit virale. Mai exact, oamenii sunt șocați de asemănarea ei cu cele două staruri de la Hollywood.

Astfel, aceasta a adunat aproape 900.000 de urmăritori pe TikTok, iar videoclipurile ei, în cadrul cărora povestește experiențe de la serviciu, au strâns peste 15,8 milioane de aprecieri.

Citește și: Și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat costumul ei de Halloween. Internauții au criticat-o: “Nu îi e rușine să se îmbrace așa în fața lui?”

”Dua Lipa de la supermarket.”, ”Te iubesc, Dua Lipa!”, ”Pe bune, nu e Dua Lipa?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți, în timp ce alții sunt de părere că seamănă perfect cu modelul Hailey Bieber.

@dua_lupitaa Me encataron❤️#oxxotiktok #fyp #paratii #oxxoooo ♬ sonido original - Lupana Cano

”Arată de parcă ar fi Hailey Bieber”, a comentat un utilizator, în timp ce un altul a scris: ”Geamăna lui Hailey!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri