Almeda și Gary
Actualitate

Almeda și Gary, cuplul cu diferență de vârstă de 53 de ani / Foto: Inastagram

El are 24 de ani, ea are 77, dar sunt căsătoriți. Gary și Almeda s-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii

Gary și Almeda sunt un cuplu atipic. El are 24 de ani, iar ea are 77. Sunt căsătoriți din 2015, la doar două săptămâni de când se cunoscuseră la înmormântarea fiului femeii. Astăzi sunt și vedete pe rețelele sociale, ba au și un cont pe o platformă care arată momentele "picante" din viața lor de cuplu.

Îi despart 53 de ani, dar sunt căsătoriți, au succes online și au reușit să-și plătească toate datoriile și să pornească o afacere împreună, scrie Mirror.

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!

"Am avut mereu o căsnicie excelentă, stabilă", a spus Gary, adăugând că din momentul în care și-au creat cont pe platforma în care se arată în ipostaze mai intime, mulți i-au catalogat drept "dezgustători". "Nu am lăsat niciodată părerea altora să aibă efect asupra noastră. E viața noastră și avem control asupra ei", a mai adăugat tânărul, care se bucură și de mesaje pozitive de la cei care îi scriu pe pagina de Instagram.

Gary și Almeda s-au întâlnit la înmormântarea fiului femeii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

În afara faptului că sunt priviți drept un cuplu atipic, și împrejurările în care Gary și Almeda s-au cunoscut sunt cel puțin la fel. Pe când tânărul avea doar 17 ani, acesta și-a cunoscut actuala soție chiar la înmormântarea fiului acesteia. Gary tocmai se despărțise de o femeie de 77 de ani. Almeda avea 71 de ani pe atunci, iar la două săptămâni de când s-au întâlnit, cei doi s-au și căsătorit.

În octombrie 2021, Gary și Almeda au sărbătorit șase ani de mariaj. "Viața de om căsătorit este minunată, avem o chimie uluitoare. Ne place să facem orice implică să petrecem timp împreună. Ea este sufletul meu pereche", a mai transmis americanul.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri