barnaby swinburn
Actualitate

Barnaby Swinburn are 12 ani și un IQ de 162. /Foto: Profimedia

El este copilul cu un IQ mai mare decât al lui Einstein. Puștiul de 12 ani e pasionat de matematică și știe ce facultate vrea să urmeze

La 12 ani este unul dintre cei mai deștepți copii din lume și are un IQ mai ridicat decât al lui Einstein. Barnaby Swinburn, din Bristol, a fost acceptat în programul Mensa. Acesta a înregistrat cel mai înalt scor posibil pentru vârsta sa la testul care arată coeficientul de inteligență: 162. Albert Einstein avea un IQ de 160.

Citește și: Vedete care impresioneaza cu inteligenta lor. Ce IQ au cele mai destepte staruri de la Hollywood

barnaby swinburn

Barnaby s-a plasat între primii 1% din lume dintre cei care au dat unul dintre teste și între primii 4% în cazul altuia, scrie Daily Mail. Părinții lui spun că acesta și-a ales deja facultatea la care vrea să dea. Acesta își dorește să studieze la Universitatea Oxford și să devină programator.

"Barnaby a strălucit întotdeauna la matematică. Testul Mensa a fost ideea lui. Nu-l împingem niciodată să facă ceva. Și-a luat propriile decizii în această privință. Nici nu trebuie să-i cerem să-și facă temele la matematică pentru că le face din proprie inițiativă. Când am auzit de punctuajul luat la test, am fost foarte încântată, așa cum a fost și el", a declarat Ghislaine, mama strălucitului adolescent. 

Citește și: Culoarea hainelor ii poate face pe oameni sa para mai inteligenti, atragatori si increzatori. Cum sa te imbraci pentru a impresiona

barnaby swinburn

Mensa este o organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri