Royal Windsor Horse Show, UK - 05 May 2024
Actualitate

Sophie, ducesa de Edinburgh. Royal Windsor Horse Show. Profimedia

Elegantă și senină, parcă desprinsă dintr-un film. Sophie, ducesa de Edinburgh, apariție impresionantă la Royal Windsor Horse Show

Sophie, ducesa de Edinburgh, a impresionat cu apariția sa publicul prezent la Royal Windsor Horse Show. Senină și elegantă, soția fratelui mai mic al regelui Charles a cucerit privirile celor aflați la spectacolul ecvestru, alături de fiica sa, Louise.

După ce sâmbătă cadrele cu monarhul britanic și nepoata sa Zara Tindall, afișând o atitudine mult mai relaxată decât de obicei, au ținut prima pagină a publicațiilor britanice, acum a venit rândul ducesei de Edinburgh să încânte cu prezența ei.

Dacă în cele mai recente imagini surprinse la Royal Windsor Horse Show, Sophie părea parcă desprinsă dintr-un film de epocă, cu look-ul său, cu o zi înainte aceasta a oferit imaginea unei mame mândre de copiii ei.

Radiantă, ea și-a îmbrățișat fericită fiica, sâmbătă, când a întâlnit-o la show-ul ecvestru, aceasta lucrând ca voluntar în cadrul evenimentului.

Adevărul despre relația dintre Sophie, ducesa de Edinburgh, și Meghan Markle: Se simte, în sfârșit, ușurată

Tânăra în vârstă de 20 de ani, care se află pe locul 16 în ceea ce privește succesiunea la tron, studiază în prezent literatura engleză la Universitatea St Andrews din Scoția.

Royal Windsor Horse Show, Day 4, UK - 04 May 2024
Lady Louise Windsor și Sophie, ducesa de Edinburgh. Royal Windsor Horse Show. Profimedia

Sophie este căsătorită cu prințul Edward. În afara de Louise, cei doi mai au un băiat, James, Earl of Wessex, în vârstă de 16 ani.

Popularul spectacol ecvestru Royal Windsor Horse Show era foarte apreciat de regretata regină Elisabeta a II-a. Aceasta a fost o mare admiratoare a concursului organizat la mică distanţă de Castelul Windsor şi era adeseori văzută plimbându-se printre boxele cailor, îmbrăcată informal şi purtând pe cap un batic.

Ducesa de Edinburgh, prima vizită a unui membru al familiei regale britanice în Ucraina de la invazia rusă

Ducesa de Edinburgh, în vârstă de 59 de ani, a mers luni la Kiev, marcând prima vizită a unui membru al familiei regale britanice în Ucraina de la invazia rusă, conform unui anunţ făcut de Londra.

„Am aflat mai multe despre situaţie în toate realităţile ei, ceea ce, desigur, este trist. Costul uman al războiului este foarte real şi ştiu că toată lumea de aici îl simte intens”, a spus ea, citată de AFP, în timpul unei recepţii la reşedinţa ambasadorului britanic.

Potrivit Ministerului britanic de Externe, ducesa a cunoscut supravieţuitoare ale violenţei sexuale şi torturii, care şi-au împărtăşit poveştile, precum şi femei strămutate din cauza luptelor şi copii deportaţi în Rusia, care au revenit în Ucraina.

Duchess Of Edinburgh During Trip To Ukraine - POOL - 29 Apr 2024
Sophie, ducesa de Edinburgh, și Olena Zelenska, la Kiev. Profimedia

Ea s-a întâlnit, de asemenea, cu preşedintele Volodimir Zelenski şi cu soţia sa, Olena, cu care a discutat despre sprijinul pentru supravieţuitorii violenţelor sexuale.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri