Elena Merisoreanu, despre Irinel Columbeanu
Actualitate

Elena Merisoreanu, despre Irinel Columbeanu / Facebook

Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Să-l ajute. Dacă nu era el, ea rămânea la Bacău”

A trecut mai bine de o lună de zile de când s-a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și are probleme financiare mari, iar acum Elena Merișoreanu a intervenit și a făcut un apel la fosta soție a omului de afaceri, Monica Gabor.

După ce s-a aflat că Irinel Columbeanu are mari probleme financiare și nici măcar nu-și poate plăti azilul, Elena Merișoreanu s-a gândit că cea care l-ar putea ajuta ar fi Monica Gabor, motiv pentru care a făcut un apel către aceasta.

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”, a declarat Elena Merișoreanu pentru viva.ro.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

Cine i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1986 - 1996, care ulterior s-a transformat într-o prietenie solidă. După ce Irinel a trecut printr-un moment dificil, fiind executat silit și pierzând vila din Izvorani, creatoarea de modă s-a oferit să-i acopere cheltuielile de închiriere pentru apartamentul în care locuia.

După ce a fost nevoit să se despartă de vila sa din Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere, amplasat într-un complex rezidențial. Romanița Iovan l-ar fi susținut financiar, achitându-i chiria lunară, însă afaceristul afirmă că această susținere s-a oprit odată cu internarea sa în azil. Cu o pensie de stat de aproximativ 2000 de lei și o poprire de 600 de lei, fostul milionar se confruntă cu dificultăți financiare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Acum, Irinel Columbeanu își dorește să recupereze vila din Izvorani, care a fost distrusă de un incendiu în 2020. Conform declarațiilor milionarului, o avocată cu care a colaborat în trecut deține proprietatea, deși până acum se credea că aceasta aparținea băncii.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri