gigi becali si irinel columbeanu
Actualitate

Gigi Becali a spus că nu-i va plăti azilul lui Irinel Columbeanu. / Foto: Profimedia-Instagram

Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

După ce Irinel Columbeanu s-a mutat la azil și s-a aflat că nu are bani pentru a-și acoperi costurile, s-a vorbit că Gigi Becali i-ar putea sări în ajutor. Latifundiarul din Pipera nu ar fi la primul gest de acest fel, întrucât el a plătit mii de euro și pentru ca Zina Dumitrescu să locuiască în același centru de îngrijire.

Patronul FCSB nu se arată la fel de darnic cu Irinel Columbeanu, iar motivul este unul simplu: crede că fosta lui soție, Monica Gabor, și fiica lor ar putea să-i sară în ajutor. Mai mult, se arată contrariat de cum și-a pierdut fostul afacerist toate zecile de milioane de euro pe care le avea la un moment dat.

Gigi Becali: "Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani?"

„Normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (Iovan, cea care i-a fost iubită lui Irinel-n.r.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni ajung din bogătași, săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Irinel Columbeanu a primit 200 de dolari de la fiica sa

Până când va găsi soluția salvatoare, Irinel are parte, cel puțin, de sprijinul fiicei lui. Adolescenta care trăiește de cinci ani în SUA, alături de mama ei, i-a trimis 200 de dolari din propriile economii.

S-a vorbit, de asemenea, despre o ofertă venită din partea lui Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, de a-l duce pe Columbeanu în SUA și a-i plăti un azil acolo. Irinel a negat, însă.

"Nu m-a sunat nici el, nici ea (nici Mr. Pink, nici Monica-n.r.). Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu apel video. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat. Medicamentația a rămas aceeași. Nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian (patronul centrului de îngrijire din Ghermănești -n.r.) strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, ca să pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, invitat în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu i-a sărit în ajutor tatălui ei și i-a trimis bani din SUA. Adevărul despre propunerea lui Mr. Pink

Citește și: Era milionar, acum e la sapă de lemn. Irinel Columbeanu nu-și poate plăti nici azilul: “N-am cum să-l țin la infinit fără bani”

Citește și: Monica Gabor, intens criticată după ce Irinel Columbeanu s-a mutat la azil: “Datorită lui ai ajuns mare fiță. Tu cum îl ajuți?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri