Regele Charles
Actualitate

Regele Charles / Profimedia Images

Evacuarea ducilor de Sussex de la Frogmore Cottage, doar „începutul”! Ce planuri are regele Charles și cine este „mâna” lui dreaptă

Evacuarea prințului Harry și a lui Meghan Markle de la Frogmore Cottage ar fi doar ”începutul”. Potrivit unor surse, regele Charles are planuri mari, acesta având de gând să elimine chiria subvenționată pentru membrii regali și să reducă personalul.

Potrivit unui raport publicat zilele trecute de Evening Standard, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că anunțul recent privind faptul că ducii de Sussex sunt evacuați de la Frogmore Cottage este doar începutul.

Conform sursei citate, regele Charles, care va fi încoronat pe 6 mai 2023, își dorește să reducă numărul membrilor familiei regale care depind financiar de monarhie și vrea chiar să elimine chiria subvenționate, iar omul pe care se bazează pentru a implementa aceste schimbări este chiar prințul William. 

Prințul Harry, prințul William și regele Charles
Prințul Harry, prințul William și regele Charles. Getty Images

Citește și: Lucrul pe care prințul Harry îl face de fiecare dată înainte de a lua o decizie: „A modernizat Familia Regală”

De asemenea, surse apropiate acestuia susține că anumite proprietăți vor fi închiriate la prețuri comerciale, chiar și unor persoane din afara familiei, dar care vor fi verificate riguros, totul din motive de securitate, evident.

Printre altele, regele Charles și Camilla, în vârstă de 75 de ani, ar intenționa să reducă numărul angajaților. Ei își doresc să le ofere acestora salarii competitive și pensii decente, motiv pentru care s-au gândit să reducă numărul acestora.

Regele Charles lucrează îndeaproape cu prințul William, întrucât amândoi își doresc să aducă schimbări potrivite și eficiente.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Ducii de Sussex au fost evacuați de la Frogmore Cottage

Publicaţiile The Sun şi The Telegraph au relatat că Palatul Buckingham a trimis o "înştiinţare de evacuare" cuplului, care de când a părăsit Marea Britanie a lansat numeroase critici la adresa casei regale britanice.

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu cinci dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă.

O sursă apropiată ducilor de Sussex, citată de biograful lor Omid Scobie, a declarat că aceştia vor avea la dispoziţie "până la începutul verii" pentru a-şi muta restul bunurilor din reşedinţă.

Prințul Harry se află la Londra

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde se desfăşoară o audiere în cadrul procesului intentat companiei care publică tabloidul Daily Mail, Associated Newspaper (ANL), acuzată de mai multe celebrităţi că a obţinut o serie de informaţii personale într-o manieră ilegală, informează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.ro

Prințul Harry, vizită surpriză la Londra / Profimedia Images

Imaginile difuzate de postul de ştiri Sky News l-au arătat pe prinţul britanic, în vârstă de 38 de ani, în timp ce cobora dintr-un microbuz şi intra în clădire, unde, în cadrul unor audieri ce vor dura timp de patru zile, compania care publică Daily Mail va încerca să stopeze cercetările legale demarate de fiul cel tânăr al regelui Charles al III-lea, cântăreţul Elton John şi actriţa Liz Hurley. Printre reclamanţi se află şi soţul cântăreţului Elton John, producătorul de film David Furnish, şi actriţa Sadie Frost.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri