printul harry
Divertisment

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Lucrul pe care prințul Harry îl face de fiecare dată înainte de a lua o decizie: „A modernizat Familia Regală”

De când a renunțat la îndatoririle regale, prințul Harry a făcut o serie de afirmații șocante cu privire la viața sa, vorbind și despre traumele pe care i le-a provocat moartea mamei sale. Ducele de Sussex recurge la un gest șocant de fiecare dată înainte de a lua o decizie importantă.

Prințul Harry a vorbit deseori despre relația cu tatăl său, prințul Charles și despre ruperea legăturii cu fratele său, prințul William, însă există un subiect pe care acesta l-a deschis cu fiecare interviu pe care l-a acordat. Nepotul Reginei a fost foarte deschis de-a lungul anilor cu privire la efectul pe care l-a avut moartea mamei sale asupra sănătății sale mintale, acesta având doar 12 ani atunci când Diana și-a pierdut viața într-un accident de mașină. 

Andrew Morton, un expert regal și scriitoarea biografiei prințesei de Wales, a vorbit la podcastul The Mirror, „Pod Save the Queen”, despre modul în care ducele de Sussex își menține legătura cu răposata sa mamă. Potrivit acesteia, prințul Harry se consultă cu spiritul prințesei Diana atunci când trebuie să ia o decizie importantă în viața sa. 

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

„Cred că influența Dianei a durat mult mai mult decât credea oricine, deoarece fiii săi, prințul Harry și prințul William, nu au uitat-o și au organizat tot timpul evenimente în memoria ei. Harry însuși a declarat că nu ia niciodată o decizie fără să se consulte cu ea în sens spiritual. Ea a marcat un punct de cotitură în modul în care s-a comportat Familia Regală și, prin comportamentul ei, a ajutat la umanizarea membrilor regali. Ea a făcut Familia Regală mult mai relevantă pentru vremurile moderne”, a declarat Andrew Morton. 

De asemenea, aceasta a vorbit și despre decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se retrage din Familia Regală, dezvăluind că cei doi au planificat totul mult mai devreme decât se credea inițial. 

„Harry purta conversații într-un hotel din Londra cu Oprah Winfrey în noiembrie 2018, la doar șase luni după ce el și Meghan s-au căsătorit, dând de înțeles că se gândesc la o mutare în SUA. Ironia a făcut că prințul Harry a primit funcția de ambasador al tinerilor în Commonwealth, acesta fiind modul în care Regina a spus: „Lasă-i pe William și Catherine să se ocupe de Regatul Unit, acolo undei ei vor fi șefi de stat, și ocupați-vă voi de restul lumii”, a mai spus Morton. 

Prințul Harry a vorbit în nenumărate rânduri cu Oprah Winfrey despre traumele lăsate de moartea mamei sale. Ducele de Sussex a dezvăluit că pierderea suferită l-a făcut să aibă anxietate și atacuri de panică severe între vârsta de 28 și 32 de ani. Mai mult, el a mărturisit că moartea mamei sale l-a determinat să consume alcool și droguri, pentru a-și masca emoțiile și „să simtă mai puțin decâ simțea”. 

Citește și: Prințul Harry a vrut să se întâlnească cu William, dar a fost refuzat. De ce n-a vrut ducele de Cambridge să stea de vorbă cu el

„De fiecare dată când îmi puneam costumul și cravata trebuia să-mi intru în rol. Mă uitam în oglindă și mă motivam. Imediat cum ieșeam din casă, începeam să transpirt. Eram în modul luptă său pleacă”, a declarat prințul Harry în urmă cu ceva timp. 

Într-un alt interviu, Harry a susținut că relația dintre el și prințul Charles nu a fost una bună: „M-a tratat așa cum a fost tratat. M-a gândit atunci, cum aș putea schimba asta pentru copiii mei. Tatăl meu obișnuia să ne spună, atât mie, cât și lui William: „Ei bine, așa a fost pentru mine, așa că va fi așa și pentru tine”. Asta nu are sens. Doar pentru că ai suferit nu înseamnă că copiii tăi trebuie să sufere, de fapt, dimpotrivă, dacă ai suferit, fă tot ce poți pentru a te asigura că, indiferent de experiențele negative pe care le-ai avut, le poți face potrivite pentru copiii tăi.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri