printul william, kate middleton si copiii lor
Actualitate

Prințul William și Kate Middleton au trei copii: George, Charlotte și Louis. / Foto: Profimedia

Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Kate Middleton și prințul William, alături de copiii lor, George, Charlotte și Louis, au făcut publică cea mai relaxată felicitare de Crăciun pe care au împărtășit-o până acum cu admiratorii din toată lumea.

Gașca celor cinci pare o familie ruptă direct din reviste, înfățișând o fericire neîntunecată de nimic, zâmbete largi și ținute casual în care nu i-am văzut deseori. Hainele "civile" îi fac pe privitori să uite pentru o secundă că în fața ochilor îi au pe viitorii doi regi ai Marii Britanii. 

Citește și: Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

printul william, kate middleton si copiii lor
Felicitarea de Crăciun emisă de Kensington Palace: Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor, zâmbitori și relaxați. / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Kate, William, George, Charlotte și Louis au fost pozați în timpul unei plimbări într-o zi cu mult soare. Se țin de mână și par încântați să fie împreună și să petreacă timp în familie. Îmbrăcați în blugi, cu pantofi sport în picioare, cei cinci sunt imaginea relaxării. Frățiorii poartă pantaloni scurți, iar părinții lor și-au asortat blugii cu cămăși casual. Prințul de Wales ține o mână în buzunar și cu cealaltă pe fiul lui cel mare, George, cel care va fi rege după el. Charlotte este în mijlocul micului grup, ținându-se de mână cu ambii ei frați, în timp ce micul Louis e alături de mama lui.

Fotografia, făcută în locul unde Kate se simte ca acasă

Citește și: Prințul George și prințesa Charlotte, comportament exemplar la înmormântarea străbunicii lor. Au fost serioși, eleganți și emoționați

Imaginea care-i arată la casa lor de la țară, din Norfolk, acolo unde Kate a spus că se simte cel mai bine, a fost împărtășită de prințul și prințesa de Wales pe Instagram. Anul trecut, de Crăciun, aceștia au făcut publică o fotografie nemaivăzută din timpul unei vacanțe private în Iordania. 

The Duke and Duchess of Cambridge’s Christmas Card
Ducii de Cambridge și copiii, în felicitarea de Crăciun din 2021. Profimedia

Familia regală se pregătește pentru primul Crăciun fără regina Elisabeta a II-a, care s-a stins în septembrie, la vârsta de 96 de ani. 

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?