jennifer gates
Actualitate

Jennifer Gates, fata cea mare a lui Bill Gates / Foto: Profimedia

Fata cea mare a lui Bill Gates duce o viață de prințesă. Jennifer s-a mutat într-un apartament de 51 de milioane de dolari

Bill și Melinda Gates au divorțat în 2021, după un mariaj de 27 de ani. Aceștia au trei copii care au tot ce și-ar putea dori, așa că nu e de mirare că fata lor cea mare, Jennifer, a avut parte de o nuntă de două milioane de dolari, iar recent s-a mutat într-un apartament de 51 de milioane de dolari.

Bill și Melinda Gates au spus că nu le vor lăsa moștenire copiilor averea lor de peste 100 de miliarde de dolari, însă asta nu înseamnă că aceștia nu se bucură de o viață privilegiată.

Citește și: Melinda și Bill Gates au uitat de orice neînțelegere și și-au condus fiica la altar. Cum a arătat Jennifer în rochie de mireasă

Jennifer Gates duce o viață de lux. Tânăra de 26 de ani, studentă la medicină, s-a mutat alături de soț într-un penthouse de 51 de milioane de dolari din cartierul Tribeca din New York, scrie New York Post. Locuința în care Jennifer și partenerul ei, hipistul olimpic Nayel Nassar, își vor crește primul copil, o fetiță, i-a aparținut campionului de Formula 1, Lewis Hamilton, și dispune de șase dormitoare și șase băi, mai multe terase și două garaje. Are de asemenea și propriul lift, piscină și sală de sport.

Jennifer nu este străină de traiul într-o casă unde domnește luxul, căci ea, fratele și sora ei au crescut într-o vilă estimată la 131 de milioane de dolari, aflată într-o suburbie a orașului Seattle, cu vedere spre lacul Washington.

Citește și: Bill Gates și-a refăcut viața la 67 de ani, după divorțul de Melinda Gates. Cine este femeia care l-a cucerit: ”Sunt inseparabili!”

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Melinda și Bill Gates
Melinda și Bill Gates

În 2021, Melinda și Bill Gates au transmis că mariajul lor s-a sfârșit: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".  Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (26 de ani), Rory (22 de ani) și Phoebe (19ani).

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri