Bill și Melinda Gates, 2015
Actualitate

Bill și Melinda Gates, 2015 / Foto: Getty Images

Melinda și Bill Gates au uitat de orice neînțelegere și și-au condus fiica la altar. Cum a arătat Jennifer în rochie de mireasă

Moment important în familia lui Bill Gates! Fiica de 25 de ani a acestuia, Jennifer, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, ocazie cu care întreaga familie s-a reunit. Bill și Melinda Gates, recent divorțați, au lăsat în urmă orice animozitate și i-au fost alături fetei lor în ziua cea mare.

Melinda gates, jennifer gates, bill gates

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

Jennifer a avut parte de o nuntă ca-n povești. Logodită de la începutul lui 2020 cu alesul inimii ei, aceasta a mers la altar zilele trecute, condusă de părinții ei. Îmbrăcați eleganți, cu zâmbete largi pe chipuri, Bill și Melinda Gates au stat în dreapta și în stânga lui Jennifer. Nimic nu a trădat recenta despărțire, ci ambii au afișat un front unit pentru fiica lor și noul lor ginere, hipistul Nayel Nassar.

bill si melinda gates


Nunta lui Jennifer a fost primul eveniment la care Bill şi Melinda Gates au fost văzuţi împreună, după separare. Nunta a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York.

jennifer gates

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Melinda și Bill Gates
Melinda și Bill Gates

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".  Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

 

 

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri