Maria Vorontsova
Actualitate

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, este căsătorită cu un olandez și are un copil. / Foto: Profimedia

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, împiedicată de tatăl ei să plece din Rusia. Președintele rus i-a întărit securitatea

Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin, și-a dorit să-și sărbătorească ziua de naștere, care este săptămâna viitoare, pe o plajă într-o destinație tropicală, însă aceasta a fost împiedicată chiar de președintele rus să părăsească țara. 

Potrivit Daily Mail, Maria Vorontsova, care este un reputat genetician, împlinește săptămâna viitoare 37 de ani și și-a dorit să-și sărbătorească ziua de naștere alăuturi de partenerul ei, Yevgeny Nagorny, într-o destinație exotică. Visul ei, însă, a fost spulberat de Vladimir Putin, care i-a interzis să călătorească, întrucât s-a temut că aceasta nu s-ar mai întoarce în Rusia.

”Vladimir Putin a refuzat categoric să-i permită acesteia să plece, ba chiar a întărit forțele de securitate.”, a declarat o sursă citată în presa rusă, potrivit Daily Mail.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Nu mulți își amintesc, dar Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell. Despre ce au vorbit cei doi acum 11 ani

”Conform informațiilor noastre, fiica cea mare a președintelui nu plănuia să se întoarcă în Rusia.”, mai dezvăluie sursa respectivă.

Totuși, nu se știe, însă, dacă motivul presupusului ei plan de a evada are legătură cu războiul sângeros declanșat de tatăl ei în Ucraina.

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, a fost sancționată de țările din Occident din cauza războiului declanșat de tatăl ei în Ucraina. Aceasta are un fiu de opt ani, cu fostul ei soț, Jorrit Faassen.

Citește și: Vladimir Putin, de la ”copilul minune”, la președintele avid după putere. Liderul rus a avut o copilărie cumplită

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a făcut Medicina la Moscova și a devenit endocrinolog pediatric și unul dintre experții țării în nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, ediția iralndeză.

Vladimir Putin și mama fiicelor sale au divorțat după 30 de ani de mariaj

vladimir putin si sotia

În vara lui 2013, un comunicat oficial anunța că Vladimir Putin și soția lui, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, pe care președintele o cunoscuse pe când aceasta era stewardesă, s-au separat, după 30 de ani de căsnicie. În primăvara următoare, cei doi erau deja divorțați. La acel moment, s-a vehiculat că președintele Rusiei avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, atunci în vârstă de 30 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri