Lisa Marie Presley
Actualitate

Lisa Marie Presley / Getty Images

Fiicele cântăreței Lisa Marie Presley, ”prea traumatizate” după moartea mamei lor. Ce se întâmplă cu ele la aproape o săptămână

Fiicele gemene ale cântăreței Lisa Marie Presley, care s-a stins din viață subit, la 54 de ani, nu se vor întoarce în locuința lor din Calabasas, Statele Unite ale Americii, pentru că sunt prea ”traumatizate”.

Harper și Finley, fiicele cântăreței în vârstă de 14 ani, vor locui, cel puțin o perioadă, în Los Angeles, alături de bunica lor, Priscilla Presley, unde vor beneficia, de asemenea, de atenția surorii lor mai mari, Riley Keough, scrie TMZ.

Citește și: Povestea averii fiicei lui Elvis. Lisa Marie Presley ar fi cheltuit mare parte din banii lăsați de tatăl ei, în plus avea datorii

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, s-a stins din viață săptămâna trecută, la 54 de ani, după ce a suferit două stopuri cardiace.

De asemenea, potrivit sursei citate, se pare că și tatăl fetelor, Michael Lockwood, și-a exprimat dorința de a le îngriji pe fete. După divorțul părinților lor, însă, ele au locuit cu bunica lor în Los Angeles.

Bătălia pentru custodia fetelor a început

Lisa Marie avea 60% din custodia gemenelor care locuiau cu ea, în timp ce tatăl lor are 40%. Acum, după moartea cântăreței, Michael Lockwood este pregătit să se adreseze instanței pentru a primi custodia exclusivă. Acest lucru nu s-ar întâmpla dacă un judecător nu l-ar considera potrivit pentru a se ocupa de fete.

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață marcată de drame: pierderea persoanelor dragi, mariaje eșuate, droguri. Sinuciderea fiului ei a distrus-o

Lisa Marie Presley și Michael Lockwood
Lisa Marie Presley și Michael Lockwood, ultimul ei soț. / Foto: Profimedia

Zvonurile spun că Danny Keough, primul soț al Lisei, și fiica acestuia, Riley (33 de ani), ar putea, de asemenea, să ceară custodia. Gemenele sunt îndeajuns de mari pentru ca judecătorul să le asculte preferința.

Michael Lockwood este al patrulea soț al fiicei lui Elvis. Cei doi s-au despărțit în 2016, însă și acum erau în conflict, pentru că bărbatul cerea 40.000 de dolari pe lună ca pensie alimentară pentru copii și refuza să divorțeze. În 2021, Lisa Marie i-a cerut unui judecător să o declare singură din punct de vedere legal, pentru că nu existau șanse să se împace cu fostul partner și-și dorea să meargă mai departe cu viața ei, scrie Daily Mail. Acuzații de abuz de droguri au fost aruncate în timpul procesului de divorț.

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley. A participat la Globurile de Aur cu două zile înainte să moară și a plâns în public

Autopsia fiicei lui Elvis a fost finalizată

TMZ, citat de Daily Mail, notează că autopsia este completă, dar se așteaptă raportul toxicologic, autoritățile din Los Angeles neavând în acest moment o cauză oficială a morții. 

Lisa Marie a intrat în stop cardiac joi dimineață, după ce s-a plâns de dureri severe de stomac cu câteva ore înainte, scrie Daily Mail. Presley a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost găsită de menajeră prăbușită pe podea, în reședința sa din Calabasas.

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață marcată de drame: pierderea persoanelor dragi, mariaje eșuate, droguri. Sinuciderea fiului ei a distrus-o

Paramedicii au reușit să o resusciteze, dar la spital a făcut un al doilea stop cardiac, a mai arătat TMZ.

Mama ei, Priscilla, în vârstă de 77 de ani, a fost lângă ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri