regina letizia a spaniei
Moda

Regina Letizia este una dintre cele mai apreciate capete încoronate cânbd vine vorba de aparițiile publice. / Foto: Profimedia

Nu-ți poți lua ochii de la ea! Regina Letizia, apariție impecabilă într-un costum roșu

Cunoscută pentru gustul vestimentar impecabil, regina Letizia a Spaniei a predat o nouă lecție de stil la un eveniment important. La Madrid s-au sărbătorit 90 de ani din momentul în care femeile din Spania au căpătat drept de vot. Pentru a marca cum se cuvine această ocazie, Letizia a adoptat o ținută roșie din cap până-n picioare, o culoare ce simbolizează puterea, pasiunea și emoțiile puternice.

regina letizia a spaniei

Costumul i-a venit ca turnat și i-a oferit o alură statuară, iar lungimea perfectă a pantaonilor a jucat dublu rol: în pozele statice, pantofii roșii nu se văd, dar în mers, crăpătura pantalonilor lasă la vedere glezna subțire a purtătoarei și tocul înalt al încălțărilor.

Letizia a completat ținuta cu o geantă plic, și ea roșie, și cu bijuterii simple. Accesoriul fără de care nu se mai poate ieși în lume de mai bine de un an, masca de protecție, nu i-a lipsit nici ei. Machiajul discret, perfect pentru un eveniment de zi, și părul lăsat drept pe spate au completat perfect întregul look.

Citește și: Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

Regina Letizia a mai purtat aceeași ținută

regina letizia
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Ținuta reginei nu este la prima purtare, căci Letizia a mai scos în lume superbul costum roșu creat de un designer spaniol, ultima dată în octombrie 2020. Și atunci l-a propus în aceeași formulă: stiletto și gantă plic.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri