The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Actualitate

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Fost pacient al spitalului în care este internată Kate Middleton, dezvăluiri despre operație: „Este un pic înfricoșător”

Kate Middleton este pe mâini bune la „The London Clinic”, susține un pacient care a fost supus unei operații abdominale anul trecut și care a acceptat să vorbească despre experiența pe care a avut-o la unitatea medicală în care se află internată soția prințului William. 

A trecut o săptămână de când prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală pentru care va avea nevoie de două săptămâni de spitalizare, iar acum un fost pacient a oferit detalii despre ce a însemnat pentru el să se recupereze după o operație abdominală. 

În cadrul unui interviu pentru People, sursa respectivă a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului la aceeași unitate medicală și a mărturisit că s-a bucurat de atenția echipei medicale. Recuperarea a fost, însă, destul de anevoioasă. 

„Am avut o experiență bună. Cred că experiența depinde întotdeauna de cum decurge operația, dar cei mai buni chirurgi sunt asociați cu The London Clinic, un lider în domeniul cercetării și al chirurgiei. Am avut un super chirurg, a fost foarte eficient. Am fost pe masa de operație la două ore de când m-am internat”, a explicat sursa respectivă pentru People.

Citește și: Viața lui Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William. Fotografii vechi cu prințesa, virale pe TikTok

The London Clinic este cel mai mare spital privat din U.K, poate trata aproximativ 155 de boli, iar echipa depășește 1000 de persoane, între care medici, asistente, care fac diferența, susține pacientul respectiv. 

„Asistentele sunt uluitoare, incredibil de atente la nevoile tale. Spitalul are o echipă grozavă, bine pregătită, sensibilă și atentă. Și fizioterapeuții sunt grozavi, te ajută să te pui pe picioare numaidecât. După o intervenție abdominală ai nevoie de răbdare, este puțin înfricoșător la început”, a mai explicat sursa respectivă.

„Chiar și la câteva săptămâni după operație mă simțeam epuizat și oboseam rapid când mergeam. Poate fi o recuperare lentă. Sunt destul de slab și activ, dar tot am avut nevoie de câteva luni pentru a-mi reveni complet, pentru a putea să înot sau să mă plimb liniștit”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Kate Middleton, ținta comentariilor dure pe internet. Cum a reușit prințesa de Wales să-i enerveze pe britanici: „E absurd ce face”

Prințesa de Wales a fost operată săptămâna trecută

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Citește și: Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?