Sara Carbonero / Getty Imaes
Actualitate

Sara Carbonero

Fosta soție a lui Iker Casillas, operată din nou, la trei ani de când a fost diagnosticată cu cancer

Sara Carbonero, fosta soție a lui Iker Casillas, trece prin momente delicate după ce a fost operată de urgență.

Au trecut trei ani de când a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar acum, după o vizită de rutină la medic, Sara Carbonero a intrat în sala de operație la Clínica Universitaria de Navarra.

Citește și: Sara Carbonero, prima reacție după ce a fost externată din spital. Soția lui Casillas a fost operată după ce i-a recidivat cancerul

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, cei doi copii ai ei și ai lui Iker Casillas au rămas în grija surorii ei, Irene, în timp ce fotbalistul se află în Qatar, unde are loc Cupa Mondială de Fotbal.

Jurnalista, care a fost supusă unei operații de urgență, a avut-o alături pe mama și pe prietena ei cea mai bună, pe Isabel Jiménez.

Citește și: Sara Carbonero, operată de urgență după ce i-a recidivat cancerul. Iker Casillas e nedezlipit de ea

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit în anul 2021, după o relație de 11 ani. Presa spaniolă mai scrie că fostul portar a fost dispus să renunțe la jobul de trimis special în Qatar pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi.

Sara Carbonero are un nou iubit

Sara Carbonero, jurnalista care a fost căsătorită cu fotbalistul Iker Casillas, trăiește o nouă poveste de iubire după divorțul de acesta. Mai exact, aceasta are o relație cu un cântăreț din Zaragoza, în vârstă de 35 de ani, pe nume Nacho Taboada, potrivit jurnaliștilor de la Hola.com.

După luni de zile în care s-a vorbit despre idila pe care o trăiește Sara Carbonero după divorțul de fotbalistul căruia i-a dăruit doi copii, acum, la mai bine de un an de zile de la separare, jurnalista a fost fotografiată în ipostaze tandre alături de noul partener.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Sara Carbonero, operată de urgență după ce i-a recidivat cancerul. Iker Casillas e nedezlipit de ea

În luna iunie a acestui an, Sara Carbonero a fost fotografiată într-un centru comercial din Madrid, acolo unde a ieșit alături de partenerul ei, Nacho și de alți prieteni. La un moment dat, însă, cei doi au ieșit la plimbare singuri, iar la un moment dat au fost fotografiați în timp ce erau îmbrățișați și au încheiat seara sărutându-se pasional, potrivit imaginilor făcute publice de sursa citată anterior.

Sara Carbonero a anunțat în mai 2019 că a fost operată pentru cancer ovarian. Doctorii au descoperit tumoarea malignă la scurt timp de la atacul de cord care a adus finalul prematur al carierei fotbalistice a soțului ei.

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au căsătorit în martie 2016, cu 3 luni înainte de nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, Lucas. Anul trecut, însă, ei au divorțat. 

Etichete: sara carbonero , operatie

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri