Spain v Honduras: Group H - 2010 FIFA World Cup
Divertisment

Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Sara Carbonero, prima reacție după ce a fost externată din spital. Soția lui Casillas a fost operată după ce i-a recidivat cancerul

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, care în urmă cu aproape o săptămână de zile a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce cancerul i-a recidivat, a fost externată.

Fosta jurnalistă a trecut prin momente dificile când a aflat că i-a recidivat cancerul ovarian, însă acum aceasta se simte mai bine și a făcut public un mesaj dedicat prietenei sale, Isabel Jimenez, care i-a fost alături în această perioadă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Sara Carbonero, operată de urgență după ce i-a recidivat cancerul. Iker Casillas e nedezlipit de ea

Aceasta și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar Sara Carbonero a făcut publice imagini inedite cu prietena ei.

”Mă va ucide, știu. Dar așa este ea. O tornadă de bucurie 24/7, un tovarăș necondiționat și merită toate felicitările din lume. La mulți ani, Isabel!”, a fost mesajul făcut public de Sara Carbonero, iar soțul ei, Iker a revenit și el cu un mesaj: ”La mulți!”

Sara Carbonero a anunțat că i-a recidivat cancerul

Jurnalista sportivă și modelul Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, a fost internată la un spital privat din Pamplona, la doar două zile după ce a împlinit 37 de ani, după ce cancerul i-a recidivat.

Ea a suferit o intervenție chirurgicală în cadrul spitalului, care se prezintă pe site-ul propriu ca fiind cel mai bun spital privat din Spania, iar la sfârșitul săptămânii trecute a fost externată.

Citește și: Tom Parker, cântăreț de 32 de ani, diagnosticat cu o boală în fază terminală: ”Voi lupta până în ultima clipă!” Soția lui e însărcinată

Sara Carbonero a anunțat în mai 2019 că a fost operată pentru cancer ovarian. Doctorii au descoperit tumoarea malignă la scurt timp de la atacul de cord care a adus finalul prematur al carierei fotbalistice a soțului ei.

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au căsătorit în martie 2016, cu 3 luni înainte de nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, Lucas.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri