Mădălina Ghenea și Matei Stratan
Actualitate

Mădălina Ghenea și Matei Stratan, pe vremea când erau îndrăgostiți și fericiți / Foto: Profimedia

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea e gata să lupte în instanță pentru a o aduce în țară pe fiica lui și a modelului: Vom ajunge și acolo

Mădălina Ghenea a devenit mama unei fetițe în 2017, în luna aprilie, după mai puțin de un an de relație cu afaceristul ieșean Matei Stratan. Deși păreau îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu au reușit să treacă peste probleme și s-au separat. Iată că acum, Matei este supărat și spune că va apela la instanță pentru a-și putea aduce fiica în România.

Actrița a acceptat să intre în familia lui Matei Stratan la nici o lună de când l-a cunoscut pe tânăr, când a și rămas însărcinată cu fiica lor, Charlotte. Micuța de șase ani locuiește cu mama și bunica ei în Milano. Tatăl ei trebuie să meargă în Italia pentru a o vedea, întrucât Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să plece din Italia și să ajungă în vizită și la familia din România.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: “Ce-s gesturile astea?”

Mădălina Ghenea și Matei Stratan
Mădălina Ghenea și Matei Stratan, în 2018 / Foto: Profimedia

Stratan a tot amânat să ia o decizie extremă, dar nu a reușit să ajungă la o înțelege amiabilă cu Mădălina, așa că nu exclude să o dea în judecată pentru a obține dreptul de a-și lua fiica în vizită în România.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru cancan.ro.

Citește și: Mădălina Ghenea joacă seducția ca nimeni alta. Piele bronzată, picioare interminabile, forme voluptoase, costum de baie roșu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?