Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Actualitate

Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

FOTO Palatul ultraluxos în care Vladimir Putin locuiește cu iubita gimnastă. 28 de hectare, gară și heliport, SPA și discreție totală

Conform unor investigații făcute de un grup media independent din Rusia, președintele Vladimir Putin (70 de ani) ar locui alături de iubita lui gimnastă și de copiii lor într-un adevărat palat.

Potrivit Proekt, citat de New York Post, domeniul de 28 de hectare este situat într-o pădure, în Valdai, la aproximativ 400 de kilometri de Moscova. Vila impresionantă a fost construită la puțin timp după ce Vladimir Putin a intrat în lumea politicii, în 1996. Din 1999, acesta a deținut cele mai importante funcții în stat, precum președinte sau premier.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

casă vladimir putin
Vladimir Putin trăiește într-o casă ca un palat. / Foto: Profimedia

Putin a ordonat ca locuința din Valdai să fie construită în stilul palatului de iarnă din St. Petersburg. După divorțul de Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, Putin a adus-o în reședința de lux pe actuala lui parteneră, fosta gimnastă Alina Kabaeva (39 de ani). Mai mult, i-a construit acesteia și propria casă, în apropierea acestui palat.

Locuințele sunt unite de un lac și o mică plimbare cu barca. În apropiere există și un SPA imens, un complex cu solar, cameră criogenică, o piscină de 25 de metri, baie turcească, saună, cameră băi de nămol, zone de cosmetică și stomatologie. Kabaeva și Putin folosesc o linie de cale ferată specială și o gară păzită atunci când vor să ajungă la reședință. Există de asemenea, un heliport, folosit deseori de liderul de la Kremlin. 

casă vladimir putin
Imagine din reședința din Valdai a lui Vladimir Putin. / Foto: Profimedia

Citește și: Cum s-a dat de gol fiica secretă a lui Vladimir Putin în legătură cu locul în care trăiește. E un penthouse de 2 milioane de euro

Vladimir Putin, secretos când vine vorba de viața privată

Vladimir Putin rămâne discret în ceea ce privește viața sentimentală. Deși a divorțat de câțiva ani buni de soția sa, Ludmila, care i-a dăruit două fete, acesta nu și-a asumat niciodată relația cu Alina Kabaeva. Presa din Rusia vorbește despre faptul că cei doi ar avea și copii împreună. 

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastică ritmică. Aceasta are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. Totodată, între 2007 și 2014, Kabaeva a fost deputat în Duma de Stat a Rusiei.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri