Luiza Rozova, Vladimir Putin
Actualitate

Luiza Rozova este fiica ilegitimă a lui Vladimir Putin. / Foto: Profimedia

Cum s-a dat de gol fiica secretă a lui Vladimir Putin în legătură cu locul în care trăiește. E un penthouse de 2 milioane de euro

Pe lângă fiicele oficiale pe care le are cu fosta soție, Ludmila, Vladimir Putin mai are cel puțin o fată ilegitimă, rezultatul unei relații cu o fostă menajeră. Luiza Rozova este tânăra de 19 ani al cărei tată este liderul de la Kremlin. Dacă până acum câteva luni era activă pe Instagram, unde avea zeci de mii de urmăritori, după declanșarea războiului din Ucraina, aceasta și-a șters contul. Cu toate acestea, s-a aflat locul în care ar trăi alături de mama sa.

Citește și: Fiica ilegitimă a lui Vladimir Putin, succes total la doar 18 ani. Luiza și-a lansat o colecție controversată de haine

Cei de la Daily Star scriu că Luiza Rozova, cunoscută oficial cu numele Elizaveta Krivonogikh, și mama ei, Svetlana, locuiesc într-un apartament de lux din Sankt Petersburg, după ce datele unui serviciu de curierat de mâncare au intrat pe mâna hackerilor. Aceștia au găsit adresa și au făcut-o publică. Cele două trăiesc într-un penthouse de aproape 2 milioane de euro.

Luiza Rozova

Mama Luizei Rozova, de la menajeră la milionară

Svetlana Krivonogikh, despre care s-a spus că a avut o relație cu Putin, este una dintre cele mai bogate femei din Rusia. Fosta menajeră a ajuns să dețină afaceri de zeci de milioane de euro și să aibă mai multe proprietăți. Aceasta nu a spus niciodată public că Vladimir Putin este tatăl fiicei sale. Nici Luiza nu a vorbit despre asta, deși în ediția rusă a revistei GQ a spus că "probabil seamănă" cu o versiune tânără a președintelui.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Svetlana Krivonogikh

Apartamentul de peste 400 de metri pătrați este un adevărat palat și este situat în cel mai exclusivist cartier din Sankt Petersburg. Luiza și Svetlana trăiesc în lux, iar complexul dispune de SPA și piscină.

Oleg Yemelyanov, un apropiat de-al lui Aleksei Navalnîi, a analizat datele făcute publice de hackeri: "Wow, fosta amantă a lui Putin, Svetlana Krivonogikh, are un apartament de 400 de metri pătrați în complexul de lângă râul Fonatnla. Mulțumirile merg către Luiza Vladimirovna Rozova, care și-a comandat mâncare la această adresă".

Citește și: Cine e femeia cu care fostul ginere al lui Vladimir Putin și-a refăcut viața. Kirill Shamalov și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Vladimir Putin are două fiice legitime cu fosta soție, Ludmila 

Președintele rus are două fiice legitime cu fosta sa soție, Ludmila (Lyudmila) Putina, fosta primă doamnă de la Kremlin. Niciuna dintre ele, însă, medicul genetician Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani și Katerina Tikhonova, o dansatoare devenită matematician, nu au comentat războiul pornit de tatăl lor.

Maria Vorontsova

Citește și: Vladimir Putin, de la ”copilul minune”, la președintele avid după putere. Liderul rus a avut o copilărie cumplită

Și Maria, și Katerina au divorțat de soții lor. Maria are un copi, Vladimir Putin fiind astfel și bunic.

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a făcut Medicina la Moscova și a devenit endocrinolog pediatric și unul dintre experții țării în nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, ediția iralndeză.

Katerina a studiat în Germania și Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universității din Moscova.

Katerina Tikhonova

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?