charlene (4)
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco. „Bal de la Rose”. Profimedia

Frumoasa balului. Charlene de Monaco a fermecat publicul cu o nouă tunsoare. Prințesa a strălucit într-o salopetă sclipitoare

Prințesa Charlene de Monaco a afișat un nou look, mai exact o nouă tunsoare, la Balul Trandafirilor. Soția prințului Albert i-a impresionat cu apariția sa pe cei prezenți la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene din Monte Carlo.

Charlene a renunțat la stilul pixie, structurat, odată ce părul i-a mai crescut, optând pentru un bob foarte scurt, cu breton, o estetică mai  romantică.

Copiii prințesei Charlene de Monaco și ai lui Albert, superbi în fotografia care marchează aniversarea a nouă ani. I-au cucerit pe fani

Prințesa, care a sosit la bal alături de soțul ei, prințul Albert, a purtat o salopetă roz - argintie, cu paiete, care i-a îmbrățișat perfect silueta.

charlene (1)
Prințesa Charlene de Monaco. „Bal de la Rose”. Profimedia

Evenimentul „Disco Bal de la Rose Monaco” a fost găzduit de Christian Louboutin.

Prințesa Charlene, celebră pentru schimbările dese de look

Noua schimbare de imagine marchează o altă evoluție a stilului în ceea ce o privește pe Charlene, cunoscută pentru că experimentează diverse tunsori și culori.

Anul trecut, Charlene de Monaco nu a fost prezentă la această gală, Albert fiind însoțit de sora sa, prințesa Caroline de Hanover.

Balul a fost creat de prințesa Grace de Monaco în 1954. Este organizat în fiecare an în luna martie.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri