Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert / Profimedia Images

Copiii prințesei Charlene de Monaco și ai lui Albert, superbi în fotografia care marchează aniversarea a nouă ani. I-au cucerit pe fani

Jacques și Gabriella, gemenii prințesei Charlene și ai lui Albert de Monaco, au împlinit nouă ani, iar în fotografia făcută publică pentru a marca aniversarea lor, este absolut superbă, potrivit presei internaționale.

Dacă prințesa Gabriela poartă o ținută neagră, peste care a asortat un palton bleumarin, iar pe cap și-a pus o bască, fratele ei, prințul Jacques, a îmbrăcat un costum format din pantaloni și sacou de inspirație militară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


„La mulți ani prințului Jacques și prințesei Gabriella”, a fost mesajul scris în dreptul fotografiei care a făcut furori printre fani.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

„La mulți ani!”, „Aniversare fericită, sunteți magnifici!”, „Sunt atât de drăguți!”, „La mulți ani, să aibă noroc din plin”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Prințesa Gabriella Thérèse Marie și prințul Jacques Honoré Rainier au venit pe lume pe 10 decembrie 2014, la Princess Grace Hospital din Monaco.

La acel moment, Charlene se declarat îndrăgostită nebunește de gemenii ei magici.

„Ce pot să vă spun este că amândoi sunt foarte activi și foarte expresivi. Sunt frumoși, adorabili”, spunea ea atunci, potrivit Daily Mail.

Despre venirea pe lume a gemenilor, Charlene, care a născut prin cezariană, povestea că s-a stresat puțin cu privire la starea de sănătate a acestora, întrucât s-au născut cu două săptămâni mai devreme.

„La început, am fost fericită să le aud primul plânset. Am fost copleșită de emoție. Fiecare secundă cu ei este magică. Îmi doresc să-mi petrec cât mai mult timp cu ei”, mai spunea Charlene.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Gabriella a venit pe lume la 17:04, fiind primul copil al cuplului, iar fratele ei s-a născut două minute mai târziu. Totuși, Jacques este moștenitorul tronului, întrucât în Monaco încă sunt preferați moștenitorii de sex masculin.

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Citește și: Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri