Kasia Gallanio
Actualitate

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a fost găsită moartă în casa ei din Spania. / Foto: Instagram

Frumusețea și banii nu i-au adus fericirea! Ultimul interviu al Kasiei Gallanio, fosta prințesă din Qatar găsită moartă în Spania

În urmă cu câteva zile, Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a fost găsită moartă în casa ei din Marbella, sudul Spaniei. Primele date arată că s-ar fi stins din cauza unei supradoze de droguri, însă informațiile oficiale nu au venit încă. Cu doar câteva săptămâni înainte, într-un interviu postat pe pagina ei de Instagram, aceasta vorbea despre fețele nevăzute ale traiului într-o lume văzută din exterior ca fiind perfectă.

În vârstă de 45 de ani, Kasia a fost cea de-a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73 de ani), unchiul emirului Qatarului. Cei doi s-au căsătorit în 2004, au făcut trei fete, dar nu s-au despărțit în termeni amicali, ceea ce a dus la o lungă luptă pentru custodia copilelor. Gallanio și-a acuzat fostul soț că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor cea mare, lucru pe care el l-a negat cu tărie. În urma divorțului, frumoasei brunete i s-a refuzat custodia, așa că fetele locuiesc într-un cartier luxos din Paris alături de tatăl lor.

Citește și: Divorțul secolului! Averea uriașă pe care prințesa Haya o va primi de la șeicul Dubaiului la partaj. Aceasta l-a înșelat cu bodyguardul

Kasia Gallanio, viață trăită ca într-o "colivie de aur"

Kasia Gallanio
Kasia Gallanio/ Foto: Instagram
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Într-un ultim interviu, Kasia le spunea reporterilor: "După câțiva ani am decis că este timpul să vorbesc, este timpul să le spun oamenilor că nu este totul perfect, că și eu mă lupt și trec prin anumite lucruri". Cuvintele prințesei din Qatar au fost dezvăluite într-un interviu rar, unde ea a vorbit despre faptul că nu avusese libertate în timpul căsătoriei și că a fost un blestem să aibă mulți bani. În discuția cu presa, distribuită pe pagina ei de Instagram cu săptămâni înainte de moartea sa, fosta prințesă a dezvăluit că mariajul cu un bărbat cu atât de mulți bani a fost un "blestem".

Cadavrul prințesei Qatar a fost descoperit de autoritățile spaniole la doar câteva zile după ce i s-a spus de către un tribunal din Paris că cererile ei de custodie nu au putut fi îndeplinite. Potrivit ziarului El Pais, fiica ei cea mică a informat poliția că nu a putut să-și contacteze mama de câteva zile. Mai mulți ofițeri au intrat în complexul de apartamente din Marbella în jurul orei 8 dimineața și i-au descoperit cadavrul. O autopsie este în curs, pentru a stabili cauza morții, dar indiciile inițiale sugerează că ea a murit în urma unei supradoze de droguri, a raportat poliția.

Fosta prințesă a Qatarului lupta pentru custodia fiicelor sale

În interviul pentru emisiunea "Women's World Show", Kasia Gallanio, care era de origine poloneză, spunea: "Au fost o mulțime de articole în presă pentru că lupta pentru custodie are loc chiar acum. Așa că, după câțiva ani, am decis că este timpul să vorbesc, este timpul să le spun oamenilor că nu este totul glam și perfect, că și eu mă lupt și trec prin anumite situații. A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copii".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, încă o apariție publică alături de soțul ei după ce s-a spus că e plătită pentru asta

De asemenea, aceasta a povestit că primea o mulțime de mesaje de la femei care sunt fie blocate într-o căsătorie, fie controlate de soții lor, "în special de la cele care sunt din Orientul Mijlociu", scrie Mirror.

Ea a adăugat: "Cred că banii sunt de fapt un blestem pentru că te izolează de mulți oameni. Este o lume diferită, am crescut într-o casă normală, așa că pentru mine a fost o lume complet diferită. Am crescut în Statele Unite, așa că intrarea în familia regală ca american a fost ceva cu totul nou".

Aceasta a mai spus că libertatea "este cel mai important lucru" și că a trăit "într-o colivie de aur".

Kasia era foarte supărată pentru că nu i se permitea să vorbească cu fiica ei de 15 ani, care se află în custodia tatălui ei la Paris.

Gallanio a mai spus că fetele ei primesc o mulțime de lucruri materiale de la tatăl lor, dar cea mică nu are voie să vorbească cu ea, "ceea ce mă întristează extrem de mult".

Foto: Instagram Kasia Gallanio

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri