Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Răspunsul hilar oferit de Kate Middleton atunci când un copil a întrebat-o câți ani are: „Shh...nu spune nimănui”

Copiii sunt cunoscuți pentru că pun adesea întrebări care pot fi incomode, iar prințesa de Wales se confruntă des cu situația în care trebuie să le răspundă. Fiind implicată în multe proiecte menite să le ofere copiilor o educație mai bună, soția prințului William interacționează constant cu o mulțime de puști. 

Recent, Kate Middleton a fost surprinsă atunci când a oferit un răspuns dulce unui copil care a vrut să afle câți ani are. La premiera filmului „Young V&A” din Londra, prințesa a fost asaltată de puști, care i-au pus o mulțime de întrebări. Curiozitatea lor cea mai mare a fost vârsta viitoarei regine. 

Citește și: Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Kate Middleton atunci când i s-a spus că e norocoasă să-l aibă pe prințul William

Kate nu s-a supărat de întrebarea copilului și a răspuns într-un mod de-a dreptul hilar, în timp ce și-a pus degetul la gură: „Am 41 de ani. Shh...nu spune nimănui”. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Nu este singura interacțiune a prințesei de Wales cu cei mici. În urmă cu o lună, în timpul vizitei sale la Chelsea Flower Show, un copil a întrebat-o pe Kate care este primul lucru pe care aceasta îl va face atunci când va deveni regină, iar soția lui William a susținut că se va concentra și mai mult pe dezvoltarea copiilor.

„Am întrebat-o care este primul lucru pe care îl va face când va deveni regină și a spus că îi va ajuta pe copii”, a declarat Saron Fikremariam, în vârstă de 11 ani.

Citește și: Așa nu a mai apărut în public! Kate Middleton, în pantaloni de trening și tricou, pe un teren de rugby. A schimbat și pase cu sportivii

De asemenea, Kate a fost întrebată despre viața din familia regală, iar prințesa le-a dezvăluit copiilor că: „Trebuie să muncești din greu”.

Kate Middleton a trecut de la titlul de ducesă de Cambridge la prințesă de Wales, atunci când regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, iar fiule ei, Charles, a urcat pe tron, devenind astfel regele Charles al III-lea. Acest titlul reprezintă mult mai mult decât se crede, fiind ultimul rang la care aceasta poate ajunge înainte să devină oficial regină consoartă, atunci când prințul William va urca pe tron.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri