donator-rinichi
Actualitate

O femeie din Florida i-a donat un rinichi fostei soții a actualului ei soț. / Foto: Facebook

Generozitate dincolo de orgoliu! O femeie din Florida i-a donat un rinichi fostei soții a partenereului ei de viață

La doar două zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, o femeie din Florida a făcut un gest de toată lauda pentru fosta soție a noului ei partener de viață. Debby Neal-Strickland, de 56 de ani, și-a donat unul din rinichi celei pe care ar fi putut-o vedea drept rivală. În schimb, a ales să-i salveze viața.

30 de ani s-a luptat Mylaen Merthe cu o boală de rinichi care ajunsese să-i pună viața în pericol și o adusese pe punctul de a începe să facă dializă, așa că Debby, noua nevastă a fostului soț al lui Mylaen a decis să-i doneze organul de care avea atâta nevoie. A făcut acest gest din pur altruism și din dorința de a-i vedea pe iubitul ei soț și pe fosta soție a acestuia în postura de bunici.

Citește și: O femeie de 37 de ani, mama unei perechi de gemeni, a născut zece copii. Soțul ei, declarații emoționante: ”Sunt fericit!”

Debby a fost intervievată de cei de la Good Morning America, unde și-a explicat gestul într-un mod simplu: "Este un om care avea nevoie de rinichi, iar eu aveam unul de donat. Am fost îndeajuns de sănătoasă să fac asta pentru ea. De asemenea, este mama copiilor soțului meu și are doi nepoți. Nici doctorilor nu le-a venit să creadă cât suntem de compatibile, așa că am simțit că acesta a fost planul lui Dumnezeu, că acesta a fost destinul meu".

Cele două au avut mereu o relație bună, iar acum s-au apropiat și mai mult: "Ne scriem mesaje în fiecare zi. Vorbim destul de mult", a încheiat donatoarea.

Citește și: Cea mai nonconformistă prințesă! Charlene de Monaco, în trening și cu părul ras în timpul unei expediții în Africa

Foto: Facebook

Etichete: rinichi , donator , gest frumos

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri