Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle i-a oferit paltonul său de peste 3500 de euro unei sportive din Olanda, pentru ca aceasta să-și învelească bebelușul. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, protagonista unui moment demn de toată lauda. Ce a făcut ducesa pentru o tânără mamă cu un bebeluș în brațe

Meghan Markle a fost protagonista unui moment demn de toată lauda, ce a avut loc la Jocurile Invictus 2022. Aceasta și-a dat jos paltonul de peste 3500 de dolari pentru a-l înmâna unei femei din echipa Olandei. Motivul care a stat în spatele deciziei ei? Femeia, mama unui bebeluș, avea nevoie de ceva pentru a-și înveli fetița, iar Meghan, când a văzut-o alături de micuță, nu a stat pe gânduri și i-a dat haina ei.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost întâmpinați la Jocurile Invictus de un veteran al Marinei Olandeze, Fenna Guegjes, aflat în scaun cu rotile, și de soția acestuia, Berine, care o avea în brațe pe fiica lor nou-născută. Văzând că se face tot mai răcoare afară și că vântul bate cu tot mai multă putere, Meghan, și ea mama a doi copii mici, și-a dat jos paltonul de firmă și i l-a dat lui Berine pentru a o înveli pe micuța Liva, scrie Harper's Bazaar.

Meghan Markle

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Imaginile surprinse la fața locului sunt grăitoare, căci momentul în care bebelușul s-a culcușit în brațele mamei, învelit în paltonul ducesei de Sussex, a făcut înconjurul lumii. Meghan și-a dat haina de pe umeri și a rămas într-un costum alb, de brand, ce a costat peste 3500 de euro.

Potrivit unchiului fetiței, Meghan și Harry s-au dovedit a fi "niște oameni foarte drăguți, respectuoși și cu picioarele pe pământ".

meghan markle si printul harry

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Meghan Markle și prințul Harry, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus 2022

Meghan și Harry și-au refăcut un pic imaginea afectată de controversele din ultimul timp. Aceștia s-au arătat drăgăstoși unul față de celălalt și și-au exprimat sprijinul necondiționat prin gesturi și priviri, la Jocurile Invictus 2022, competiția sportivă pentru veteranii răniți în război, pe care a fondat-o chiar prințul Harry. 

Meghan Markle și prințul Harry

Fosta vedetă devenită ducesă de Sussex a vorbit în discursul ei despre dragostea și respectul pe care i le poartă soțului său, iar cei doi au oferit și un moment care a stârnit uralele celor 500 de oameni strânși pe un stadion din Haga: un sărut în public.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri