shakira si gerard pique
Divertisment

Shakira și Gerard Piqué, în vremuri mai bune. / Foto: Profimedia

"Shakira are momentul ăsta pe repeat". Reacțiile internauților după ce Pique, atent la telefon, a căzut de pe o scenă

Gerard Pique a intrat din nou în vizorul internauților, după ce a fost protagonistul unei gafe. Aflat pe scenă, la un eveniment sportiv, fostul fotbalist al Barcelonei nu a văzut că nu erau scări și scena se termina brusc, căzând direct în acel spațiu gol.

După o prezentare făcută în fața susținătorilor turneului Kings League Americas, pe care el l-a fondat, Pique s-a mutat spre lateralul scenei pentru a-i saluta pe cei prezenți. Concentrat la telefon, fostul iubit al Shakirei s-a apropiat de un puști care îi ceruse să-i semneze tricoul, dar neatent fiind, Gerard nu a observat că scena se termina brusc și a căzut, făcându-se nevăzut într-o fracțiune de secundă. Din fericire, nu s-a rănit.

Citește și: Mama lui Pique, foarte afectată de despărțirea dintre fiul ei și Shakira. Solista le-ar fi interzis băieților ei să-i mai spună bunică

@dailymailsport Gerard Pique falls through a hole when trying to sign a shirt at a Kings League event 😳 (@Helian 🤘🏻 Daily RÉCORD) #dailymailsport #dailymail #sports #football #soccer ♬ original sound - Daily Mail Sport

Filmulețul a ajuns viral pe Twitter și TikTok, iar internauții nu s-au arătat îngrijorați de starea sportivului, ci au făcut numai remarci la adresa Shakirei.

"Să vedeți ce melodie va scoate acum Shakira"; "Blestemele Shakirei"; "Shakira l-a trimis pe copilul acela (cel care flutura tricoul-n.r.)"; "Lasă scena pentru Shakira!"; "Shakira are momentul ăsta pe repeat": "Shakira urmărind asta de 1000 de ori"; "Omul acesta nu va avea pace după ce i-a făcut Shakirei"; "Simt că puștiul ăsta lucrează pentru Shakira"; "A căzut în străfundurile iadului pentru ce i-a făcut fetei noastre"; "Legenda spune că e încă în cădere". 

Gerard Pique

Căzătura lui Pique, comparată cu cea a lui Emil Boc

Printre cei care au comentat s-au strecurat și români. Ei au făcut comparații cu Emil Boc. Cu mulți ani în urmă, actualul primar al Clujului a căzut de pe scenă la o emisiune tv. "Nu știam cât de multe lucruri au în comun Pique și Emil Boc", a scris un bărbat pe TikTok.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shakira, în Miami, Pique, în Barcelona

Shakira l-a cunoscut pe Gerard Pique în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi băieți, Milan și Sasha.

Citește și: De ce a stârnit Shakira furie printre spanioli: ”Atitudinea ei i-a oripilat pe cei prezenți!” Totul s-a petrecut în fața copiilor ei

După o relație de aproape 12 ani, Shakira și Pique și-au spus adio, după ce el a înșelat-o pe artista columbiană. Au anunțat separarea în vara lui 2022, dar încă mai curge multă cerneală în presa din toată lumea în legătură cu cei doi. Între timp, cântăreața s-a mutat în Miami cu cei doi copii, iar Pique își trăiește în Barcelona povestea de iubire cu Clara Chia Marti.

Etichete: shakira , gerard pique , accident

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?