familia regala britanica
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, invitați de prințul Charles la casa lui din Balmoral. / Foto: Profimedia

Cum a arătat prințul Charles că vrea să se reapropie de prințul Harry și de Meghan Markle: "Invitația lui a fost refuzată"

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația prințului Charles de a sta în casa lui din Balmoral când se întorc în Marea Britanie. În 5 septembrie, ducii de Sussex au ajuns în Manchester pentru a participa la un summit al tinerilor. Viitorul rege a crezut că aceasta ar fi o bună oportunitate pentru ca toată lumea să se relaxeze și să vorbească deschis.

Prințul de Wales le-a spus fiului cel mic și soției acestuia că sunt mereu bine-veniți acasă la el, au spus surse de la Palatul Buckingham. Conform celor de la The Mirror, Charles ar fi încercat din nou să-și apropie fiul: "Nu s-a clintit, în ciuda atacurilor care par să vină cu o vigoare sporită. Prințul de Wales și-a reiterat invitația pentru Harry și Meghan, precum și pentru întreaga familie, dacă doresc, să vină și să rămână la el cât timp ce află la casa lui din Balmoral. S-a gândit că ar putea fi o oportunitatea bună pentru toată lumea pentru a face un bilanț și a se relaxa, dar invitația a fost refuzată".

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în UK:”Regina Elisabeta nu ar trebui să se confrunte cu așa ceva la 96 de ani!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Meghan Markle a declarat recent pentru revista The Cut: "Harry mi-a spus 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces' (după ce a renunțat la rolul său în cadrul familiei și s-a mutat în SUA-n.r.). Aceasta e decizia lui". Bunul prieten al ducesei, Omid Scobie, a încercat să explice în alt mod declarația fostei actrițe: "Eu înțeleg că prințul Harry s-a referit la faptul că Meghan și-a pierdut tatăl, iar ea a spus că nu vrea ca Harry să-l piardă pe al lui."

Harry și Meghan, care acum locuiesc în SUA, după ce și-au părăsit rolurile în cadrul familiei regale, s-au întors într-o vizită fulger în Marea Britanie pentru a participa la summitul One Young World. Pe lista lor de angajamente sunt mai multe evenimente în Europa.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri