Regina Elisabeta, Harry și Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în Marea Britanie/ Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în UK:”Regina Elisabeta nu ar trebui să se confrunte cu așa ceva la 96 de ani!”

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că la începutul lunii septembrie se vor afla într-un turneu în Marea Britanie, ceea ce a stârnit numeroase controverse.

Citește și: Prințul Harry pare a nu o avea deloc la inimă pe mama lui vitregă. Adevărul despre relația dintre acesta și Camilla Parker Bowles

Jurnalistul Dickie Arbiter a susținut, în cadrul unui interviu pentru GB News, că regina Elisabeta a II-a se confruntă cu o animozitate din cauza acestei vizite, ceea ce n-ar fi trebuit să se întâmple.

”Cred că regina Elisabeta a II-a ar trebui să fie îngrijorată. Este un scenariu nefericit, în care trăiește de mai bine de doi ani, de când aceștia au plecat în Statele Unite ale Americii pentru că și-au dorit intimitate. Au vrut să stea departe de presă.”, a declarat acesta, continuând: ”Regina Elisabeta nu ar trebui să se confrunte cu genul acesta de animozitate la vârsta de 96 de ani, mai ales din pricina acestor oameni care străbat Atlanticul și sunt preocupați doar de ei.”

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

Ce se știe până acum despre turneul de caritate în care vor pleca Harry și Meghan

Harry şi Meghan vor merge şi în Germania ca parte a turneului lor pentru a sprijini "mai multe evenimente caritabile aproape de inimile lor", a declarat purtătorul lor de cuvânt.

Cuplul va călători la Manchester pentru summit-ul "One Young World", un eveniment care reuneşte tineri lideri din peste 190 ţări, pe 5 septembrie.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Ducesa de Sussex este consilier al organizaţiei, alături de Justin Trudeau, Sir Richard Branson şi Jamie Oliver, printre alţii, şi va susţine un discurs la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Ei vor merge apoi în Germania pentru a lua parte pe 6 septembrie la evenimentul Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go, înainte de a reveni în Marea Britanie pentru premiile WellChild din 8 septembrie, unde Harry va rosti un discurs, potrivit Agerpres.ro

Vizita lor în Marea Britanie este prima călătorie în ţară de la ceremoniile organizate cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a la începutul lunii iunie, când cei doi au participat la o slujbă la Catedrala St Paul.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri