Gigi Hadid
Actualitate

Gigi Hadid își donează veniturile de la Fashion Week / Getty Images

Gigi Hadid își donează câștigurile de la Fashion Week refugiaților din Ucraina: ”Nevinovații plătesc pentru război, nu liderii!”

Gigi Hadid, supermodelul în vârstă de 26 de ani, se alătură vedetelor care s-au implicat în ajutorarea refugiaților din Ucraina. Tânăra, care este și mama unui copil de aproape doi ani de zile, a anunțat că își va dona veniturile de la Fashion Week celor afectați de război.

În vârstă de 26 de ani, modelul a făcut publice mai multe imagini pe rețelele sociale, imagini ce au fost surprinse în cadrul unor prezentări de modă și a anunțat că își va dona banii câștigați în cadrul acestora celor care au nevoie.

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Cunoscută pentru aparițiile în cadrul unor show-uri spectaculoase de modă, Gigi Hadid a explicat că responsabilitatea ei este să ofere celor care au nevoie, așa că a decis să-și doneze câștigurile din campania de toamnă organizațiilor ucrainene.

”Având un program bine stabilit pentru Fashion Month a însemnat ca eu și colegii mei să prezentăm colecțiile în această perioadă dificilă și traumatizantă pentru oameni. Nu avem control asupra programului de muncă, dar vrem să defilăm pentru ceva.”, a scris modelul pe Instagram, precizând astfel că ea și colegele ei își doresc să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ochii și inimile noastre trebuie să fie deschise tuturor nedreptăților umane. Să ne vedem cu toții ca frați și surori, dincolo de politică, rasă ori religie.”, a mai scris ea.

”La finalul zilei, oamenii nevinovați plătesc pentru război, nu liderii. Mâinile sus, Ucraina.”, a mai spus ea, arătându-și, de asemenea, sprijinul și pentru oamenii aflați în suferință din Palestina. 

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

Gigi Hadid are un copil cu Zayn Malik 

Gigi Hadid și fostul ei partener, Zayn Malik, au devenit părinți pentru prima oară în luna septembrie a anului 2020.

Anunțul a fost făcut de artist, care a făcut publică o imagine cu mâna bebelușului, însoțită de câteva rânduri emoționante.

”Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce simt acum. Iubirea pe care o simt pentru acest omuleț este peste așteptări. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să spun că e a mea și pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris fostul membru al trupei ”One Direction” pe Instagram.

Câteva ore mai târziu, Hadid a împărtășit o fotografie alb-negru cu fiica lor, despre care a dezvăluit că a ajuns pe lume: ”Fata noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită”, scria ea. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri