gina pistol
Actualitate

Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram / Foto: Instagram

Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram, după ce a postat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale: "Regret amarnic"

Gina Pistol a făcut o gafă care a făcut-o să plângă. Prezentatoarea tv nu i-a arătat până acum chipul fetiței sale și a lui Smiley, Josephine, în vârstă de doi ani, însă a făcut-o acum din greșeală. Aceasta a postat pe Instagram o imagine pe care a uitat să o editeze pentru ca fața micuței să nu fie vizibilă.

Într-un carusel de imagini postat pe Instagram, cu poze din timpul unei plimbări în familie prin natură, s-a strecurat și un instantaneu în care Josephine apare clar, cu fața la vedere, pe umerii celebrului ei tată. Până acum, atât Gina, cât și Smiley au fost extrem de atenți ca atunci când împărtășeau imagini cu fiica lor aceasta să fie mereu cu spatele sau cu fața cumva acoperită. Poza a stat doar câteva minute pe internet, însă a fost preluată rapid de presă.

Citește și: Gina Pistol a hotărât să renunțe la televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie, deși se bucură de mare popularitate

gina pistol, smiley, josephine
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Într-un InstaStory, Gina i-a rugat pe toți să scoată imaginea sau să blureze chipul copilului. Printre lacrimi, aceasta a recunoscut că a postat din neatenție și că nu a venit încă momentul ca micuța ei de doi ani să fie văzută cu totul.

"Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de 10 minute plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală și, preț de câteva minute, a fost pe Instagram, după care am șters-o când am realizat că e postată și poza aceea. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platforme online și în publicații", a 

Citește și: Imagini de suflet! Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți și fericiți la botezul fiicei lor: “A fost cod roșu de iubire”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri