gina pistol
Divertisment

Gina Pistol / Foto: Facebook

Gina Pistol a hotărât să renunțe la televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie, deși se bucură de mare popularitate

Gina Pistol a luat o decizie surprinzătoare pentru mulți: a hotărât să se retragă din televiziune. Cel puțin pentru o perioadă. Deși este una dintre cele mai populare și apreciate vedete tv și a contribuit din plin la audiențele postului la care a lucrat ani buni, blonda a decis că prioritatea ei este micuța Josephine, fiica ei și a lui Smiley.

Gina Pistol
Gina Pistol și fiica ei, Josephine / Foto: Facebook

Citește și: Imagini de suflet! Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți și fericiți la botezul fiicei lor: “A fost cod roșu de iubire”

În urmă cu doi ani, Gina Pistol devenea mamă. Puțin spus că viața ei s-a schimbat radical în acel moment, mai ales că a vorbit în repetate rânduri despre faptul că nu avea mari speranțe să aibă un copil biologic. Marea dorință i s-a împlinit, iar Josephine a venit ca o bucurie imensă în viața ei. Gina simte nevoia tot mai mult să se ocupe ea însăși de creșterea fetiței, așa că nu vrea să rateze nicio clipă din anii ce vor urma.

"Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cat pot", a transmis Gina Pistol pe rețelele sociale.

Citește și: Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Motivul pentru care au ținut tot secret: ”Medicii nu-mi dădeau nicio șansă!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri