Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia
Actualitate

Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia

Hailey Bieber vorbește pentru prima dată despre momentul de la Met Gala, atunci când a fost hărțuită de fanii Selenei: „A fost rău”

Hailey Bieber a fost invitată recent la podcastul „Call Her Daddy” al lui Alex Cooper, unde a vorbit pentru prima dată despre scandalul creat în urma căsătoriei ei cu Justin Bieber și despre fosta relație a celebrul artist cu Selena Gomez. Modelul, în vârstă de 25 de ani, neagă orice acuzație că ar fi avut vreo legătură cu despărțirea celor doi artiști. 

În timpul celui mai sincer interviu oferit de soția lui Justin Bieber, aceasta a vorbit și despre momentul de la Met Gala, atunci când ea și artistul au fost hărțuiți de fanii Selenei Gomez în timp ce pozau pe covorul roșu. Încă de la începutul relației cu Justin, Hailey a fost acuzată că a distrus relația partenerului său, fiind de multe ori hărțuită atât în mediul online cât și în viața reală. 

Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia
Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia

„A fost rău. O lipsă de respect față de mine și de relația mea. I-am auzit pe toți țipând și m-am simțit amorțită. Am fost foarte surprinsă. Nu am putut să-mi dau seama că asta a fost real decât după ce am văzut imaginile. Am simțit instant că am ceva în ochi”, a povestit Hailey Bieber, referindu-se la momentul când Justin Bieber i-a spus să nu plângă în timp ce fotoreporterii îi fotografiau pe covorul roșu. 

Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia
Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, despre acuzațiile că a distrus relația lui Justin cu Selena Gomez: S-a perpetuat această idee că i-am furat bărbatul

Hailey a considerat că momentul a fost „un lucru foarte lipsit de respect față de oricine” și a dorit să clarifice de ce a purtat ochelari de soare pe covorul roșu, imediat după ce fanii Selenei au criticat-o pe aceasta. „Ochelarii de soare au fost doar o parte din look-ul meu”, a dezvăluit ea. 

Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia
Hailey Bieber și Justin Bieber la Met Gala/ Profimedia

Deși primește constant mesaje negative despre faptul că i-a distrus relația Selenei Gomez, Hailey susține că oamenii nu-i pot lua „fericirea, relația, afacerea și cariera”. „Poți fi supărat din cauza asta, dar nu va schimba cu nimic punctul meu de vedere”. 

Hailey Bieber a vorbit cu Selena Gomez imediat după ce s-a căsătorit cu Justin Bieber

Mai mult, în timpul podcastului, Hailey a dezvăluit că a vorbit cu Selena Gomez imediat după ce s-a căsătorit cu Justin Bieber, încercând să elimine zvonurile cu privire la faptul că ea ar fi fost la mijloc în relația celor doi. Modelul a explicat că nu există „nicio dramă” între ea și starul din „Only Murders in the Building”. De fapt, ea a vorbit cu Selena după nunta ei cu Justin și au rezolvat orice problemă. 

„O respect. Nu există nicio dramă între noi. Totul este doar respect și dragoste. Simt că, dacă toată lumea ar înțelege exact care este situația dintre noi și ce s-a întâmplat cu adevărat, atunci am putea scăpa de acest scandal”, a declarat Hailey Bieber. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Justin și Hailey Bieber. Cum le-a fost afectată căsnicia de problemele de sănătate

Gazda podcastului, Alex Cooper, a adus în discuție obsesia publicului vizavi de relația lui Justin cu Selena. Apoi a întrebat-o direct: „Ai fost vreodată implicată într-o relație sentimentală cu Justin în timp ce el era cu Selena?”.

„Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr. Nu am avut o relație în timp ce Justin se întâlnea cu altcineva”, a explicat Hailey.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri