Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber 2022/ Profimedia

Hailey Bieber, supărată foc după ce s-a spus că e însărcinată. Soția lui Bieber a răbufnit: „Lăsați-mă în pace!”

Hailey Bieber s-a plictisit ca fanii să o întrebe încontinuu  dacă este însărcinată, iar soția lui Justin Bieber nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare, cerându-le acestora să o lase în pace. 

Modelul, în vârstă de 25 de ani, s-a săturat să le tot răspundă fanilor săi în comentarii la întrebarea dacă este însărcinată și, mai mult, să tot audă zvonuri despre faptul că ea și cântărețul Justin Bieber așteaptă un copil. Într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok, vedeta a răbufnit și le-a transmis fanilor un mesaj dur. 

„Pentru cei care mă întreabă despre sarcină în comentarii de fiecare dată când postez: Lasați-mă în pace! Am alte lucruri de care să mă ocup acum. Nu am nimic de declarat. A trecut destul de mult timp și m-am săturat de asta. Vreau să mă lasați în pace. Vă implor, sincer! Este singurul lucru pe care vi-l cer. Lasați-mă în pace! ”, a spus Hailey Bieber în postarea sa de pe rețeaua de socializare. 

@haileybieber
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

this is for you guys in my comments every single time I post

♬ original sound - Hailey Bieber

Citește și: Hailey Bieber și poza de peste 2 milioane de like-uri. Și-a expus corpul perfect într-un set de lenjerie intimă nude

Vidoclipul postat vine la doar o săptămână de când au apărut din nou zvonuri cum că Hailey este însărcinată. Confuzia a apărut în urma apariției sale pe covorul roșu la premiile Grammy din Las Vegas, alături de soțul ei, Justin Bieber. Aceasta a purtat o rochie lungă și foarte lejeră, declanșând speculații cu privire că ar ascunde o sarcină. 

64th Annual GRAMMY Awards - Arrivals
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 03: (L-R) Justin Bieber and Hailey Bieber attend the 64th Annual GRAMMY Awards at MGM Grand Garden Arena on April 03, 2022 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Ce spune Hailey Bieber despre un copil cu Justin Bieber

În cadrul unui interviu pentru WSJ, Hailey Bieber a dezvăluit că își dorește să aibă copii, însă nu se grăbește deloc, pentru că e foarte tânără, potrivit Daily Mail.  

”Cred că ideal ar fi să încercăm în câțiva ani. Există un motiv pentru care se numește a încerca, nu-i așa? Nu știi cât de mult durează procesul. Cu siguranță nu vom avea un copil în acest an. Întâi te îndrăgostești, apoi te căsătorești, iar apoi apare copilul. Cred că mi s-a impregnat această idee și mi-am dorit copii imediat după căsătorie, dar apoi am împlinit 25 de ani și m-am gândit că sunt încă super, super tânără.”, a mărturisit Hailey.

Citește și: Hailey Bieber, selfie fără urmă de machiaj și filtre, la câteva zile după ce a negat că este însărcinată

Hailey Bieber s-a căsătorit legal cu Justin în cadrul unei ceremonii la tribunalul din New York, în 2018, înainte de a merge la altar în stațiunea Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, pe 30 septembrie 2019. Recent, Hailey a recunoscut că s-a căsătorit prea „repede”, în timp ce dădea sfaturi despre relații la The Ellen DeGeneres Show.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri