Hillary Clinton
Actualitate

Hillary Clinton obișnuiește să îmbrace costume cu pantaloni. / Foto: Profimedia

Hillary Clinton a renunțat la obișnuitele costume cu pantaloni și a îmbrăcat o rochie fluidă în Veneția. Cum a arătat pe covorul roșu

În majoritatea cazurilor în care apare în public, Hillary Clinton se îmbracă în costume elegante cu pantaloni. Iată că, rareori, în ocazii speciale, fosta candidată la președinția SUA alege și rochiile. Aceasta a participat la deschiderea Festivalului de Film de la Veneția din acest an, iar apariția ei pe covorul roșu i-a luat pe mulți prin surprindere.

Un eveniment precum Festivalul de Film de la Veneția adună, în general, actori, regizori și scenariști, dar și modele de succes, care ajung la gală la invitația unor branduri. Iată că anul acesta, o prezență surprinzătoare a fost Hillary Clinton. Fosta primă doamnă a Statelor Unite a pășit pe covorul roșu chiar în seara deschiderii, la premiera filmului "White Noise". A renunțat la obișnuiții pantaloni pentru o rochie tip caftan, într-o frumoasă nuanță de albastru pal, pe care a asortat-o cu balerini strălucitori.

Citește și: Ce face acum și cum arată Monica Lewinsky, stagiara care a avut o aventură cu președintele Bill Clinton

'White Noise' premiere and Opening Gala, 79th Venice International Film Festival, Italy - 31 Aug 2022
Hillary Clinton, la Festivalul de Film de la Veneția 2022 / Foto: Profimedia

Clinton a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, a stat la fotografii în fața reporterilor și le-a făcut cu mâna celor de pe margine. Aceasta a profitat de fluiditatea caftanului pentru a poza în câteva ipostaze inedite.

Hillary Clinton
Hillary Clinton, la Festivalul de Film de la Veneția 2022 / Foto: Profimedia

De ceva vreme, familia Clinton și-a făcut o companie de producție cinematografică, iar Hillary și fiica ei, Chelsea, se pregătesc să lanseze documentarul "In Her Hands". Atât filmul "White Noise", cât și documentarul politicianei de 74 de ani vor apărea pe același serviciu de streaming, Unii au fost încântați să o vadă în Italia, în timp ce alții au fost confuzi cu privire la rolul ei la festival.

Citește și: A început Festivalul de Film de la Veneția! Ținutele de covor roșu în care vedetele au defilat în prima zi în fața fotografilor

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri