covor rosu festivalul de film de la venetia 2022
Divertisment

Alessandra Ambrosio, Julianne Moore și Catherine Deneuve, la Festivalul de Film de la Veneția 2022. / Foto: Profimedia

A început Festivalul de Film de la Veneția! Ținutele de covor roșu în care vedetele au defilat în prima zi în fața fotografilor

În ultima zi calendaristică de vară, 31 august, a fost dat startul celei de-a 79-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția. În prima zi de eveniment, câteva vedete de prim rang au defilat pe covorul roșu, prin fața fotografilor strânși la mult așteptata gală.

Catherine Deneuve, Julianne Moore și Adam Driver au fost câțiva dintre actorii care au impresionat cu ținutele alese și cu eleganța afișată la premiera filmului "White Noise", pelicula care a deschis festivalul. Nici supermodelele nu au lipsit. Dintre ele, Barbara Palvin, frumoasa născută în Ungaria, și brazilianca Alessandra Ambrosio, una dintre veteranele evenimentelor de acest tip de la Veneția sau Cannes, au făcut paradă de rochii scumpe și spectaculoase.

Catherine Deneuve

Catherine Deneuve
Catherine Deneuve, la Festivalul de Film de la Veneția 2022. / Foto: Profimedia

Actrița franceză de 78 de ani a fost premiată cu un Leu de Aur pentru întreaga carieră în cinematografie. La eveniment, aceasta a apărut într-o rochie lungă și roșie, perfect accesorizată cu geantă și pantofi argintii și bijuterii aurii. Una dintre cele mai frumoase femei ale anilor '60-'70 a demonstrat că și astăzi este o prezență fermecătoare.

Citește și: Margareta Pâslaru, o frumusețe de neegalat. La 78 de ani, artista a avut o apariție elegantă și rafinată la Gala UCIN

Julianne Moore

Julianne Moore
Julianne Moore, la Festivalul de Film de la Veneția 2022. / Foto: Profimedia

Julianne Moore este președinta juriului Festivalului de Film de la Veneția de anul acesta. Implicată în toate momentele importante ale competiției care ține până în 10 septembrie, actrița 61 de ani nu putea lipsi de pe covorul roșu în seara deschiderii. 

Julianne a purtat o rochie neagră, transparentă și decorată cu o mulțime de paiete. Aceasta a avut o capă asortată, care i-a oferit un plus de mister și eleganță, dar și o strălucire aparte. Cu părul prins la spare și cu zâmbetul nelipsit de pe buze, actrița a strălucit la fel de tare ca paietele și bijuteriile scumpe purtate.

Adam Driver

adam driver
Adam Driver, la Festivalul de Film de la Veneția 2022. / Foto: Profimedia

"White Noise", comedia cu accente de film noir regizată de Noah Baumbach şi cu o distribuţie din care fac parte Greta Gerwig, Adam Driver şi Jodie Turner-Smith, a deschis ediţia din 2022 a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Adam nu a lipsit de pe covorul roșu. Acesta a îmbrăcat un costum clasic, negru, la care a asortat pantofi perfect lustruiți, o cămașă albă cu nasturi negri și un papion. 

Filmul spune povestea lui Jack, personaj jucat de Adam Driver, un profesor care devine cunoscut după ce predă un curs despre Hitler la un colegiu de arte liberale din centrul Statelor Unite. 

Citește și: Un voleibalist italian a crezut 15 ani că se iubește în secret cu Alessandra Ambrosio. I-a trimis iubitei cadouri scumpe și 700.000 €

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio, la Festivalul de Film de la Veneția 2022. / Foto: Profimedia

Supermodelul brazilian de 41 de ani a mizat pe culoare la prima apariție pe covorul roșu de la Veneția. Alessandra a purtat o rochie spectaculoasă, roz bombon, decupată pe ambele picioare, care s-a mișcat superb în timpul mersului. Nu a lipsit nici o capă din șifon, în aceeași nuanță tare de roz.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri