Hugh Hefner
Actualitate

Noi dezvăluiri despre Hugh Hefner și despre viața la conacul său / Getty Images

Hugh Hefner, comparat de o fostă iubită cu Charles Manson: ”El chiar credea că deține acele femei!” Ce se întâmpla în conacul acestuia

Despre adevărata viață dusă de modelele care au locuit în conacul lui Hugh Hefner s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum un documentar difuzat de A&E, ”Secrets of Playboy”, aduce în prim plan noi detalii despre celebrul mogul și despre dramele trăit de tinere.

În primul episod al documentarului, mai mulți foști angajați și modele au povestit despre Hugh Hefner că obișnuia să-i urmărească cu intermediul camerelor și microfoanelor care erau montate pe proprietatea sa.

”Trebuia să fim precauți, știam că suntem monitorizați.”, a declarat un angajat, potrivit US Magazine. Mai mult de atât, informația a fost confirmată la un moment dat chiar de Hefner, care recunoștea, în cadrul unui interviu, că are multe camere ascunse instalate la conacul său.

Mitch Butler, care a lucrat ca majordom pentru Hugh Hefner în perioada 1983-1989, a admis că mogulul angaja ca agenți de pază foști polițiști.

”Unii erau polițiștii din Los Angeles, alții lucraseră în Beverly Hills. Alții fuseseră detectivi, era foarte serios.”, a mai adăugat acesta.

Sondra Theodore, care a avut o relație cu Hefner în perioada 1976-1981, a susținut că mogulul ”avea casete cu fiecare”.

Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

”S-au făcut multe lucruri ca să reducă oamenii la tăcere, să-i elimine din calea lui. Era capabil de orice, avea casete cu toată lumea.”, a mai spus femeia acum în vârstă de 65 de ani.

De asemenea, în cadrul documentarului, fostul model Charlotte Lewis a povestit că nici soțiile lui Hefner nu erau privilegiate, fiind monitorizate în permanență. Ea și-a aminitt un incident în care a fost implicată a doua soție a mogulului, Kimberley Conrad, pe care a invitat-o la un prânz.

”Ea nu prea avea voie să plece de la conac. A venit, însă, cu un bodyguard, care a stat non stop pe telefon cu Hugh Hefner. Urca scările, se ducea cu ea, se ducea la baie, mergea și el după ea.”, a mai povestit acesta.

De asemenea, Theodore, fosta parteneră a lui Hugh Hefner, l-a comparat pe acesta cu Charles Manson.

”Sunt multe similarități în ceea ce privește felul în care se purta cu fetele. Considera că sunt o familie mare și fericită.”, a mai precizat aceasta. 

Citește și: Fiul cel mic al lui Hugh Hefner și actrița Scarlett Byrne vor avea gemeni. „Sunt foarte fericit”

De asemenea, fotografa Sharmagne Leland St. John Sylbert a declarat că Hefner era fascinat de familia Manson și cumva făcuse rost de niște filmări.

Era ca un cult. Acelor femei li se inoculase ideea că sunt o familie. Iar el chiar credea că le deține. Unele dintre ele erau drogate, altele sufereau, s-au gândit chiar la sinucidere.”, a mai povestit ea.

Cine a fost Charles Manson

Charles Milles Manson, născut Charles Milles Maddox, 12 noiembrie 1934 a fost un criminal și liderul unui cult cunoscut sub numele de Familia Manson, care a comis unele dintre cele mia îngrozitoare crime din istoria modernă a Statelor Unite.

Charles Manson

Susținătorii lui Manson au comis nouă crime în patru locații, în perioada iulie – august 1969. În 1971 Charles Manson și membrii grupării pe care o conduce au fost găsiți vinovați de crimă de gradul întâi și de conspirație pentru a comite o crimă. Manson a primit, de asemenea, condamnări de crimă de gradul întâi pentru alte două decese.

Citește și: Crystal, văduva lui Hugh Hefner, dezvăluiri tulburătoare după ce s-a despărțit de iubit: ”Am fost diagnosticată cu o boală rară!”

Manson a fost condamnat inițial la moarte, însă sentința sa a fost redusă la închisoare pe viață când California a invalidat pedeapsa capitală în 1972.

Hugh Hefner a murit în 2017

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy”, a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, la domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion, a anunțat grupul Playboy.

Averea lui Hefner a fost moștenită de soția sa, Crystal, dar și de cei trei fii, Cooper, David și Marston, și de fiica sa, Christie.

Etichete: angajati , hugh hefner , viata , mogul

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri