idris elba, meghan markle, printul harry
Actualitate

Idris Elba a fost DJ la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. / Foto: Profimedia

Idris Elba, DJ la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, a dezvăluit ce piesă neașteptată a cerut mireasa. Toți invitații au dansat

Idris Elba a fost DJ la nunta din 2018 a prințului Harry cu Meghan Markle. Acum, aproape patru ani mai târziu, actorul despre care s-a vehiculat că este în cărți pentru rolul lui James Bond, a povestit ce melodie a cerut în mod special fosta actriță din "Suits".

Nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle a fost plină de fast și tradiții, însă petrecerea de după a fost mult mai relaxată și apropiată de obiceiurile din zilele noastre. Într-o emisiune radio de zilele trecute, Idris Elba a fost întrebat cum a fost la nuntă. Melodia care i-a scos pe toți invitații la dans a fost celebrul hit al lui Whitney Houston, "I Wanna Dance with Somebody", însă mireasa a avut o cerere specială, scrie People.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, cum au spus în interviul acordat lui Oprah

Meghan și Harry soț și soție. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a vrut ca la petrecere să se danseze și pe hip-hop, așa că l-a rugat pe Idris să pună și piesa "Still D.R.E.", cântată de Dr. Dre și Snoop Dogg.

Și în 2019, actorul de 49 de ani a dat din casă detalii despre jobul lui inedit de la nuntă. "Meghan mi-a trimis o listă cu melodii. Erau și niște piese de pe Coasta de Vest", referindu-se, probabil, la piese ale unor rapperi precum Tupac sau Dr. Dre.

idris elba

"Încerc să nu vorbesc foarte mult despre eveniment, pentru că a fost ziua lor privată, dar, cu siguranță, a fost unul dintre momentele memorabile ale vieții mele. A fost o petrecere imensă, toată lumea a dansat și s-a distrat", a mai adăugat Idris Elba pe această temă a nunții din mai 2018.

Inclusiv George Clooney, unul dintre VIP-urile invitate, a trecut în spatele barului și a început să facă cocktailuri pentru petrecăreți, semn că totul a fost învăluit într-o atmosferă relaxată, departe de cutumele vechi de sute de ani care sunt respectate la Casa Regală Britanică.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri