meghan markle
Actualitate

Meghan Marke a lăsat în urmă cariera de actriță când a acceptat să fie soția prințului Harry. / Foto: Profimedia

VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Înainte de a deveni celebră grație serialului "Suits", Meghan Markle a fost "fata cu valiza" într-un show televizat, alături de alte 25 de modele. Toate purtau haine scurte, decupate și mulate, vestimentație pe care credea că a lăsat-o în urmă atunci când a pus mâna pe contractul care i-a schimbat viața și a făcut-o cunoscută la nivel mondial.

În 2011 a semnat contractul care i-a adus celebritatea și a devenit Rache Zoe din "Suits", iar de acolo au pornit tot felul de noi oportunități și contracte. În 2013, cei de la revista Men's Health au intervievat-o în legătură cu pasiunea ei pentru mâncare și au întrebat-o care sunt secretele unui burger perfect și ale unei fripturi suculente. Ședința foto care a însoțit interviul a fost una pe care astăzi Meghan ar vrea să o uite, în care nu s-a simțit în largul ei.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform unei cărți scrise de Andrew Morgan, un cunoscut biograf regal, Meghan era "drăguță, neșflefuită și foarte naturală (...) S-a jucat cu camera video, dar părea să nu se simtă confortabil, conștientă că era portretizată într-un anume fel pentru a fi considerată atrăgătoare de bărbați. A crezut că a lăsat acele zile în spate, în "era" emisiunii Deal or No Deal. Nu era un rol pe care să vrea să-l joace pe mai departe", scrie express.co.uk.

Îmbrăcată în fustă mini, pantaloni scurți și topuri care lăsau abdomenul și sutienul la vedere, Meghan este la ani lumină de imaginea pe care o promovează de când s-a căsătorit cu prințul Harry, la cinci ani de la ședința foto cu pricina.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Citește și: Haine de ducesa. Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle de cand l-a cunoscut pe Printul Harry si pana in prezent

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri