Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, care a avut loc pe 19 mai

Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, cum au spus în interviul acordat lui Oprah

Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, care a avut loc pe 19 ani, așa cum au spus în timpul interviului pe care i l-au acordat lui Oprah Winfrey.

În cadrul interviului care a stârnit controverse în toate colțurile lumii, Meghan Markle și prințul Harry au mărturisit că s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, însă acest lucru nu este adevărat. Mai exact, un purtător de cuvânt a declarat că cei doi și-au făcut jurăminte cu câteva zile înainte de nunta oficială, care a avut loc pe 19 mai, însă ele au avut o semnificație simbolică.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Aceste spuse au fost confirmate de portalul ”The Sun”, care a obținut certificatul de căsătorie al celor doi, care indică faptul că prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, nu cu trei zile înainte, așa cum au spus ei.

”Îmi pare rău dar Meghan este confuză sau clar dezinformată. Ei nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în faţa Arhiepiscopului de Canterbury. Licenţa specială la redactarea căreia am contribuit le-a permis să se căsătorească la capela St. George din Windsor şi ce s-a întâmplat acolo în 19 mai 2018 a fost văzut de milioane de persoane din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Anglicană şi lege.”, a declarat Stephen Borton, un fost oficial care a ajutat la redactarea documentului.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

De asemenea, informația a fost confirmată și de Mark Edwards, un preot din Newcastle, care a luat legătura cu Biroul şi i s-a confirmat că pe 19 mai a avut loc căsătoria, odată cu ceremonia oficială. Declaraţia lui Meghan Markle a pus-o pe seama unei neînţelegeri ivite din cauza originilor ei americane.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Citește și:Prințul Harry a vorbit, în sfârșit, cu tatăl și cu fratele lui: ”Discuțiile n-au fost productive!” Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?