ioana tiriac
Divertisment

Ioana Țiriac este o tânără în pas cu moda, care are lumea la picioare. / Foto: Instagram

Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux

Ioana, unica fată a miliardarului Ion Țiriac, duce o viață de prințesă în Miami, acolo unde locuiește și studiază. Pe lângă mezina de 24 de ani, fostul tenismen mai este tatăl a doi băieți.

Unica fiică a lui Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, Ioana arată mereu ca scoasă din cutie, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele.

ioana tiriac

Citește și: Ce fată frumoasă are Ion Țiriac! Ioana a împlinit 24 de ani și este o tânără stilată

Ioana locuiește în Miami, iar pozele pe care le pune pe rețelele sociale arată că tinerei îi priește orașul ales. Aceasta este din ce în ce mai cochetă și mai sigură pe calitățile ei. Recent, Ioana a pozat pe terasa apartamentului ei cu vedere la ocean. Îmbrăcată în pantaloni scurți și un corset, fiica lui Ion Țiriac și-a cucerit admiratorii care o urmăresc pe Instagram, care au lăudat-o pentru frumusețe și pentru silueta ca trasă prin inel. Chiar și Simona Halep i-a apreciat fotografia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani și studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. Cu ocazia zilei ei de naștere, tânăra s-a fotografiat înconjurată de sute de trandafiri roșii și a primit urări inclusiv de la Nadia Comăneci sau Ileana Lazariuc, fosta ei cumnată.

Citește și: Catherine Zeta Jones, clip viral. Actrița din „Chicago”, antrenament „hula hoop” în costum de baie

Mai mult, moștenitoarea lui Țiriac este și implicată în diverse activități, organizând în trecut un eveniment caritabil pe care l-a îmbinat cu o prezentare de modă, în cadrul căruia a reușit să strângă bani pentru o fundație. A locuit Monaco alături de mama ei, a făcut Liceul American în București, iar acum studiază în Miami, spre mândria părinților ei.

Citește și: Frumusețe la superlativ! Monica Bellucci și fiica ei de 16 ani, pictorial de senzație pentru revista Vogue

Foto: Instagram

 

Etichete: miami , ion tiriac , ioana tiriac

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri