jo pask
Actualitate

Jo Pask a slăbit 51 de kilograme. / Foto: Instagram

În opt luni s-a transformat total! Rușinată de pozele din vacanță, o tânără de 23 de ani a dat jos 50 de kilograme

De o trezire bruscă la realitate a avut parte o tânără de 23 de ani din Scoția când s-a uitat la pozele din vacanță. Nemulțumită de cum arăta la 11 kilograme, aceasta a decis să-și schimbe radical viața, iar în opt luni s-a transformat total.

Jo Pask a devenit un alt om după ce a slăbit peste 50 de kilograme. Supărată când și-a văzut pozele din vacanța în Grecia, din 2019, aceasta a deci să nu mai stea și să aștepte o soluție miraculoasă, mai ales că nu-și putea controla porțiile de mâncare, ci s-a dus direct la țintă, în Turcia, unde și-a făcut o operație de micșorare de stomac. 3000 de lire a scos din buzunar pentru intervenție, pentru ca în lunile următoare să mai facă altele în valoare de 6000 de lire. Jo și-a tăiat stomacul, a trecut printr-o abdominoplastie și operații la sâni pentru a le reda fermitatea, iar acum este mândră să se privească în fotografii.

Citește și: O poză pusă pe Instagram i-a adus polițiștii la ușă. Ce a pățit un model din Australia din cauza unei imagini de pe plajă

Pentru a-și documenta "călătoria" spre cea mai bună formă a vieții sale, aceasta a făcut un fel de jurnal online pe Instagram, cu poze înainte și după. Mai mult, a descoperit și ce dorește să devină în viață, acum lucrând ca instructor de fitness.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Încă sunt în stare de șoc când mă uit în oglindă. Nu-mi vine să cred că sunt eu. Sunt mândră de mine. Arăt și mă simt minunat și sunt fericită că sunt așa. Vreau să fac lumină în ceea ce privește operațiile de slăbire; un inel gastric nu este cea mai ușoară modalitate de a scăpa de greutate. Încă trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc și trebuie să am grijă de corpul meu. Trebuia doar să pun stop porțiilor imense. Am încercat fiecare dietă din lume, slăbeam câteva kilograme și apoi punea dublu la loc, însă acum stomacul nu-mi mai permite să mănânc mult", a povestit Jo Pask pentru Daily Mail.

Citește și: A mers la spital pentru o operație de apendicită, iar acolo a avut parte de surpriza vieții ei: “Nu am avut nici cea mai mică idee”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri