Dominique Elissa
Actualitate

Dominique Elissa este model și influencer. / Foto: Instagram

O poză pusă pe Instagram i-a adus polițiștii la ușă. Ce a pățit un model din Australia din cauza unei imagini de pe plajă

O simplă fotografie făcută pe plajă i-a creat probleme unei femei de 26 de ani din Australia. Tânăra a postat imaginea cu pricina pe Instagram, însă urmăritorii ei au presupus că aceasta a încălcat lockdown-ul pentru a merge pe plaja din Jarvis Bay, aflată la aproximativ 200 de kilometri de Sidney.

Dominique Elissa, model și influencer urmărit de peste 230.000 de oameni pe Instagram, a trebuit să dea explicații în fața polițiștilor care i-au bătut la ușă și au luat-o la întrebări pentru a vedea dacă a încălcat restricțiile pandemiei. Aceasta le-a povestit că imaginea postată pe contul de socializare este una mai veche, de când în Australia nu exista lockdown, scrie news.com.au.

Imaginea care i-a indus în eroare pe urmăritorii ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: A mers la spital pentru o operație de apendicită, iar acolo a avut parte de surpriza vieții ei: “Nu am avut nici cea mai mică idee”

„Mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Doi polițiști au venit la noi acasă și au verificat dacă am stat în casă, pentru că au primit multe plângeri de la oameni care au spus că am fost în Jarvis Bay. Am postat o poză mai veche în urmă cu câteva zile și sunt șocată că oamenii au început să sune la Poliție”, a spus Dominique într-un clip pe TikTok. Femeia locuiește în Sidney, oraș aflat în carantină, unde locuitorii au voie să iasă doar pentru activități esențiale.

@dominiquelissa

In shock at my morning##covid ##lockdown ##lockdown ##lol ##fyp ##unfair ##foryou ##cantbelieve ##shock ##story

♬ original sound - Dominiquelissa

Citește și: A cheltuit mii de euro pe intervenții estetice, dar nu-și găsește un iubit de șapte ani: ”Bărbații sunt intimidați de frumusețea mea!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?