Janice Kerwick
Actualitate

Janice Kerwick a avut parte de surpriza vieții ei când a mers la spital să fie operată de apendicită. Era, de fapt, însărcinată / Foto Profimedia

A mers la spital pentru o operație de apendicită, iar acolo a avut parte de surpriza vieții ei: "Nu am avut nici cea mai mică idee"

O femeie de 43 de ani din Marea Britanie, care a mers la spital cu dureri atroce în zona burții, a avut parte de surpriza vieții ei. Convinsă că trebuie operată de apendicită, înainte de intervenție, atât medicii, cât și pacienta au fost uimiți: Janice Kerwick era de fapt însărcinată în opt luni.

Citește și: O femeie a născut un băiețel perfect la 57 de ani. Femeia și-a dorit să devină mamă după ce și-a pierdut fiica din cauza unei tumori

După mai bine de 10 ani în care încercase să rămână gravidă, atât natural, cât și prin fertilizare in vitro, britanica Janice Kerwick își pierduse orice speranță că va avea un copil. Crezând că este infertilă și cu câteva teste de sarcină făcute pentru a se asigura că nu are un bebeluș în pântec, femeie a considerat că durerile supărătoare de burtă din ultimele luni sunt o problemă care se va rezolva cu scoaterea apendicelui. Așa au crezut și medicii, dar un test făcut cu două ore înainte de a intra în operație a dezvăluit adevărul miraculos: Janice era însărcinată în opt luni și trebuia să nască.

Britanica de 43 de ani nu a bănuit nicio clipă că ar putea avea un bebeluș. Nu s-a îngrășat deloc, ba mai mult, chiar slăbise în ultimele luni, trei teste de sarcină fuseseră negative, iar alte simptome care să indice mărirea familiei nu avusese.

Citește și: Un bărbat diagnosticat cu cancer în stadiu terminal s-a stins din viață sub ochii partenerei, cu puțin timp înainte de a se căsători

"Am trecut de la a crede că sunt infertilă și că am apendicită la a mi se spune că sunt la două ore distanță de a avea un copil. Poate suna straniu, dar nu aveam nici cea mai mică idee că sunt însărcinată. Am slăbit o măsură la rochii, nu am simțit mișcări în burtă și am avut trei teste de sarcină negative. După atâtia ani în care am încercat să avem un copil, ne-am dat bătuți, mai ales după ce fertilizarea in vitro nu a funcționat. Nu a fost o sarcină tipică, dar ne-a adus un bebeluș-miracol", a povestit Janice Kerwick pentru Daily Star, despre Arabella, bucuria cea mai mare a ei și a soțului Daniel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri